Aktualności: Mortal Kombat X - podyskutuj o najnowszej odsłonie MK!

Autor Wątek: Problem z Mortal Kombat  (Przeczytany 13465 razy)

Offline MrPiachu555

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 19
  • Płeć: Mężczyzna
  • Problem z Mortal Kombat
    • Zobacz profil
Problem z Mortal Kombat
« dnia: Sierpień 26, 2013, 11:10:15 pm »
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ tylko jest jedna sprawa . Na moim Komputerze albo bardziej Laptopie nie ma folderu MKKE w folderze Roaming i nie wiem co mam robić POMOCY
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ
Najgenialniejsze jest to że mój komputer a bynajmniej Laptop nie posiada takiego folderu jak MKKE w Roaming i nie wiem co mam zrobić.
POMOCY !!!

Offline johnx

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 1457
  • Płeć: Mężczyzna
  • Green Power > Spam Power
    • Zobacz profil
    • mortalkombat.pl
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 26, 2013, 11:53:32 pm »
Poproszę o screen z tym błędem.

Offline MrPiachu555

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 19
  • Płeć: Mężczyzna
  • Problem z Mortal Kombat
    • Zobacz profil
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2013, 11:55:38 am »
Jasne ale nie rzecz w błędzie chodzi mi o samą próbę naprawy http://screenshooter.net/6375524/hyeudjp chodzi mi bardziej o to że jeżeli innym ten filmik z naprawą pomógł to czemu ja nie mogę naprawić mojego
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ
Najgenialniejsze jest to że mój komputer a bynajmniej Laptop nie posiada takiego folderu jak MKKE w Roaming i nie wiem co mam zrobić.
POMOCY !!!

Offline johnx

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 1457
  • Płeć: Mężczyzna
  • Green Power > Spam Power
    • Zobacz profil
    • mortalkombat.pl
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2013, 06:22:37 pm »
Jakie masz uprawnienia na swoim koncie? Jesteś administratorem czy użytkownikiem?

Offline MrPiachu555

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 19
  • Płeć: Mężczyzna
  • Problem z Mortal Kombat
    • Zobacz profil
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 27, 2013, 07:13:36 pm »
No administratorem
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ
Najgenialniejsze jest to że mój komputer a bynajmniej Laptop nie posiada takiego folderu jak MKKE w Roaming i nie wiem co mam zrobić.
POMOCY !!!

Offline johnx

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 1457
  • Płeć: Mężczyzna
  • Green Power > Spam Power
    • Zobacz profil
    • mortalkombat.pl
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 27, 2013, 09:27:27 pm »
Dziwne. Ten folder powinien tworzyć się chyba przy pierwszym uruchomieniu gry. Ale skoro Tobie się nie udało jej włączyć to na tą chwilę nie mam pomysłu. Ale jeszcze posiedzę nad tym.

Offline slay3r2

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 15
    • Zobacz profil
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 27, 2013, 09:34:34 pm »
Spróbuj sprawdzić spójność plików gry na Steamie (biblioteka gier->prawy przycisk myszy na Mortal Kombat Komplete Edition->właściwości -> pliki lokalne-> sprawdź spójność plików), może akurat Steam sam pobierze brakujące pliki.

Offline MrPiachu555

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 19
  • Płeć: Mężczyzna
  • Problem z Mortal Kombat
    • Zobacz profil
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 27, 2013, 11:00:47 pm »
Wielkie dzięki za poświęcenie czasu jak uda ci się mi pomóc to wyśle ci dyche pocztą :)
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ
Najgenialniejsze jest to że mój komputer a bynajmniej Laptop nie posiada takiego folderu jak MKKE w Roaming i nie wiem co mam zrobić.
POMOCY !!!

Offline johnx

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 1457
  • Płeć: Mężczyzna
  • Green Power > Spam Power
    • Zobacz profil
    • mortalkombat.pl
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 27, 2013, 11:45:26 pm »
Aby mieć pewność, że robisz wszystko jak należy: spróbuj nacisnąć klawisz 'WINDOWS+R' i w okienku które Ci się pojawi wpisz '%appdata%\MKKE' po czym znowu naciśnij ENTER. Powinno pojawić się okienko z zawartością folderu MKKE. W każdym wypadku (czy to zadziała czy nie) daj znać co się dzieje.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 27, 2013, 11:47:35 pm wysłana przez johnx »

Offline MrPiachu555

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 19
  • Płeć: Mężczyzna
  • Problem z Mortal Kombat
    • Zobacz profil
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 28, 2013, 12:29:41 am »
Dzięki mam MKKM !!!! skończę grać w Saint's Rowa i lecę próbować naprawić !!!

Naprawdę wielkie dzięki wreszcie działa mi Mortal Kombat tylko jeszcze jedno pytanie dlaczego cały Mk Działa mi w Slow modzie ? Mój sprzęt posiada zalecane wymagania do MK9 więc nie rozumiem dlaczego jest slow mod ?


NIE PISZ POSTA POD POSTEM, UŻYWAJ OPCJI 'EDYTUJ'!!!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2013, 01:46:42 am wysłana przez johnx »
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ
Najgenialniejsze jest to że mój komputer a bynajmniej Laptop nie posiada takiego folderu jak MKKE w Roaming i nie wiem co mam zrobić.
POMOCY !!!

Offline johnx

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 1457
  • Płeć: Mężczyzna
  • Green Power > Spam Power
    • Zobacz profil
    • mortalkombat.pl
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 28, 2013, 01:46:22 am »
Ktoś już miał podobny problem - http://mk.honmaru.pl/forum/index.php?topic=2153.0

Offline MrPiachu555

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 19
  • Płeć: Mężczyzna
  • Problem z Mortal Kombat
    • Zobacz profil
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 29, 2013, 01:43:40 am »
Jasne dzięki jeszcze raz dowiedziałem się tylko że mogę pobrać nowe sterowniki ale do czego czy chodzi o kartę graficzną jeżeli tak to pobrałem ostatnim razem 2 czy tam 3 Aktualizacje i fakt pmogło ale nie na tyle żeby slow mo mnie dalej nie męczył . Jednym słowem tak przycina że 1 sekunda w Mortal Kombat trwa jak naszych 5 więc proszę o pomoc jeszcze raz
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ
Najgenialniejsze jest to że mój komputer a bynajmniej Laptop nie posiada takiego folderu jak MKKE w Roaming i nie wiem co mam zrobić.
POMOCY !!!

Offline johnx

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 1457
  • Płeć: Mężczyzna
  • Green Power > Spam Power
    • Zobacz profil
    • mortalkombat.pl
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 29, 2013, 01:44:58 am »
Podaj specyfikację komputera.

Offline MrPiachu555

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 19
  • Płeć: Mężczyzna
  • Problem z Mortal Kombat
    • Zobacz profil
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 29, 2013, 01:57:07 am »
Procesor Graficzny - GeForce GT 630M
Procesor - Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
Pamięc - 3,90 GB
System Operacyjny - Windows 7

Coś jeszcze bo podałem chyba te najważniejsze
Witam . Mam ogromny problem z MK9 ... kupiłem dzisiaj Mortal Kombat i pisze mi błąd który można rozwiązać w tym filiku http://www.youtube.com/watch?v=m6UNzcc_ETQ
Najgenialniejsze jest to że mój komputer a bynajmniej Laptop nie posiada takiego folderu jak MKKE w Roaming i nie wiem co mam zrobić.
POMOCY !!!

Offline johnx

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 1457
  • Płeć: Mężczyzna
  • Green Power > Spam Power
    • Zobacz profil
    • mortalkombat.pl
Odp: Problem z Mortal Kombat
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 29, 2013, 02:14:43 am »
Nie powiedziałeś jaki dokładnie masz system - 32 czy 64 bitowy. W każdym razie zaktualizuj ten sterownik graficzny (wybierz dla odpowiedniej wersji systemu):
Sterownik WIN7 64b
Sterownik WIN7 32b

 

Podobne Tematy

  Temat / Zaczęty przez Odpowiedzi Ostatnia wiadomość
5 Odpowiedzi
1866 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Październik 11, 2012, 08:07:42 am
wysłana przez sla
14 Odpowiedzi
8828 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Lipiec 17, 2014, 08:42:17 pm
wysłana przez Raven821
2 Odpowiedzi
4018 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Lipiec 17, 2013, 04:23:22 am
wysłana przez xlitwax
5 Odpowiedzi
3115 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Sierpień 02, 2013, 02:32:14 pm
wysłana przez johnx
4 Odpowiedzi
1887 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Wrzesień 01, 2013, 06:04:55 pm
wysłana przez Majonez 94