Autor Wątek: UMK3 Arcade na PS2  (Przeczytany 3220 razy)

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • Właściciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« dnia: Listopad 21, 2006, 12:37:39 pm »
Wiecie jak odblokować w Ultimate MK3 na PS2 (Arcade wydane do Premium MKA) postacie ukryte?? Wiem że pewnie nikt nie odpowie, ale sprubować zawsze można  :wink:

Offline Annihilator

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 140
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 23, 2006, 12:40:20 am »
Zrób tak. Wybierz smoke od razu wciśnij i przytrzymaj TYŁ+HP+BL+RUN+HK i puść dopiero jak zniknie napis fight. Smoke powinien wybuchnąc i pojawi sie human smoke. A czy w tej wersji UMK3 sa na ekranie wyboru postaci 3 metalowe smoki po środku? Jeśli tak to pisz napisze wtedy jak odblokowac Ermaca, Mileene i Classic Sub Zero.
REGGAE!

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • Właściciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 23, 2006, 08:09:35 am »
Tak  (wersja ARCADE) sa 3 loga smoka na srodku. Kodzik na Smoke działa :)  Poproszę na Sub-Zero i Ermaca :wink:

Offline Annihilator

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 140
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 24, 2006, 09:18:49 am »
A przoszę bardzo :D 1. Musisz przegrać walke w trybie dla jednego gracza i nie kontynuować 2. Pojawi sie kod do wpisania (coś w stylu kombat kodes tylko wiecej okienek) i odliczanie od 9 do 0. 3 Musisz szybko dziłać najlepiej z kolegą (ja na MAMAE zrobiłem sam :P) kody to (podaje od lewej do prawej musisz wciskac odpowiedni klawisz odpowiadajacy za dana kratke i zmieniać symbole smoka)  Player 1: HP-4, LP-2, BL-3, LK-4, HK-1 Player 2: HP-1, LP-4, BL-3, LK-2, HK-4  - odblokuje Ermac`a,  Player 1: HP-5, LP-1, BL-8, LK-3, HK-8 Player 2: HP-5, LP-1, BL-8, LK-3, HK-8  odblokuje Classic Sub-zero. A Mileeny nie chcesz  :lol: Bo też znam?
REGGAE!

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • Właściciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 24, 2006, 10:28:55 am »
Cytat: "Annihilator"
A Mileeny nie chcesz  :lol: Bo też znam?


Jak to Mileeny, nie ma Mileeny w Ultimate MK3, Jak znasz kodzik to podaj :?:

Offline Annihilator

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 140
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 24, 2006, 11:01:44 am »
Cytat: "Maniak"
nie ma Mileeny w Ultimate MK3

Oczywiście, że jest :) Player 1: HP-4, LP-2, BL-2, LK-6, HK-2 Player 2: HP-4, LP-2, BL-2, LK-6, HK-2 - zobacz jej fatal z gwoźdźiami :D
REGGAE!

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • Właściciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 24, 2006, 11:40:03 am »
Stary niestety jestem w pracy i nie moge teraz, zobaczyć ale ja calkowicie zapomniałem że Mileena jest w Ultimate, aż mnie to zdziwiło bo mortalem nie zajmuje się od wczoraj. Sam robiłem tą postać na swojej stronie a poprostu zapomniałem, hehe Dobra pamięć ale krotka :wink:
http://mortalkombat.cba.pl/milu.htm

Ok a wiesz jak odblokować Shao-Kahna i Motaro w UMK3 na konsoli GENESIS??

Offline papa_snejk

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 307
    • Zobacz profil
    • GOLDEN AXE CORNER
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 24, 2006, 12:46:10 pm »
ja wiem :)
jak masz menu to wstukujesz z pada
c,-->,a,<--,a, góra (2 razy)
jak nie wchodzi to próbuj do skutku, (trzaba szybko)
pojawi sie cheat menu i tam sie to gdzies wybiera (ale motarem i shao mozna grac tylko na versusie :(
samurai shodown 4 ever

Offline PR77

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
    • http://www.hppc.cxt.pl/
Re: UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 28, 2006, 12:39:51 pm »
Czy tylko wersja Premium gry Mortal Kombat Armageddon na PS2 posiada Ultimate MK3 ? Nie mam jej w Extrasach :( Jest inne rozwiązanie aby jakoś ją odblokować ?

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • Właściciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 28, 2006, 01:33:37 pm »
GRA  UMK3 JEST TYLKOW WERSII PREMIUM (NTSC)

Offline PR77

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
    • http://www.hppc.cxt.pl/
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 28, 2006, 02:28:04 pm »
Cytat: "Maniak"
GRA  UMK3 JEST TYLKOW WERSII PREMIUM (NTSC)


Wielkie dzięki!!! Ale czy w wersji NTSC jest ona dostępna od razu?

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • Właściciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 28, 2006, 03:05:58 pm »
TAK JEST ODRAZU GRA

Offline Sicku

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 201
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 28, 2006, 07:43:39 pm »
Cytat: "Maniak"
GRA  UMK3 JEST TYLKOW WERSII PREMIUM (NTSC)


i tylko na platformie ps2  :cry:

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • Użytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • Właściciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 28, 2006, 07:58:45 pm »
Na X-boxa też jest tylko jako ONLINE

Offline papa_snejk

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 307
    • Zobacz profil
    • GOLDEN AXE CORNER
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 28, 2006, 08:57:27 pm »
zebym nie sklamal, chyba nie jako czesc mka
samurai shodown 4 ever