Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

Postacie: Jade

Zaczęty przez Gizmo94pl, Marzec 10, 2011, 08:18:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gizmo94pl

Jade
  Zabójca na usługach Shao Kahna. Jade zdobyła reputację cichego i zwinnego wojownika. Jej rodzina należała do elity Edenian, służy imperatorowi po podbiciu ich królestwa. Darując jego mości Jade jako hołd ,gdy była dzieckiem. Po latach rygorystycznego szkolenia w sztukach walki,  Shao Kahn wynagradza ją pozycją ochroniarza księżniczki Kitany. Przez stulecia ona i Kitana stały się bliskimi przyjaciółkami. Shao Kahn potajemnie rozkazał Jade zabić jej przyjaciółkę co było dla niej ciężkie do zaakceptowania oraz sprawiło jej wielki ból. Lojalność i przyjaźń czy może rozkaz ?

Alternatywne stroje:
Costume 2 (Krypta BM 50):

MK_FAN

Zdecydowanie moja faworytka jeżeli chodzi o piękniejszą część MK :) GENIALNY design w nowym MK !

Semek

Cytat: MK_FAN w Marzec 12, 2011, 12:43:08 PM
Zdecydowanie moja faworytka jeżeli chodzi o piękniejszą część MK :) GENIALNY design w nowym MK !

Co fakt to fakt, w tej części wygląda piorunująco. Bardzo kobieca,seksowna i do tego zniewalająca. Moja faworytka, jeśli chodzi o design kobitek w nowy Mk.

johnx

W sumie to specjalnie nie podobała mi się aż do MKD. W szóstej odsłonie turnieju to wiadomo, że zwróciła na siebie moją uwagę :) Teraz wygląda przepięknie :) W sumie nieźle, że ją odbielili... Nie żebym rasistą był czy coś :P

DanOrdo

Zgodzę się z Johnxem, W umk3 wyglądała mi na kopię Caga (bo ma Shadow Kicka :/) Ale w Mkd bardzo mi się spodobała że do dziś nią gram w Mkdzie Będzie jedna z postaci co wezmę pod uwagę i grać bede 

wawdo

Fajne ma fatalki, ale nie gram nią za często z prostego powodu:

Nie powaliła mnie szybkością.

Maniak

hehe nie powaliła cie szybkością, no niestety nie jest to już ta sama Jade co w UMK3;-)

Adept

Heheh, Maniak ma rację, choć też nie rozumiem zarzutu o brak szybkości. Jade w MK9 jest w miarę szybką postacią, jedynie jej combo startery są wolne (podbijanie kijem). A tak to przecież można mykać comba bez tego. Nie mówiąc już o podwójnym kicku.

wawdo

Z tą szybkością to chodziło mi tylko o kobiety, w sensie, że Jade jest najwolniejsza z kobiet.

P.S. Adept : jakim podwójnym kicku?

Adept

wawdo

Aha i muszę się poprawić, bo to Sheeva jest najwolniejsza.

Maniak

tiiiaaa ten kombosik jest świetny.

wawdo

Dla mnie i tak z kobiet w nowym mk najlepsza jest Mileena.

Grodek118

Moja druga ulubiona żeńska postać. Jej pierwszy kostium jest super :D