Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

Postacie: Kano

Zaczęty przez Gizmo94pl, Marzec 11, 2011, 03:53:34 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gizmo94pl

Kano

Alternatywne stroje:
Costume 2 (Krypta MOD 25):

johnx

Postać ciekawa - jak najbardziej :) Jego wygląd od razu budzi strach :) Fatal z wyrywaniem serca... Zawsze podobało mi się to wykończenie :) Świetny design - wreszcie jest napakowany jak prawdziwy mafiozo :) Tak ma być! :)

MK_FAN

Największy BAD ASS w grze ! Bije od niego nienawiścią i pogardliwością. Jako wojownik - bardzo ciekawy. W nowym MK prezentuje się znakomicie, jego plucie na przeciwnika po wygranej rundzie rządzi. Totalny sku...el

wawdo

Według mnie postać wolna, ale designem bije innych na głowę. No i nie można zapominać o nieblokowalnym X-RAYU 43% i świetnych fatalach.

Maniak

szkoda że nie ma wyglądu z gry, tylko z filmu, wole łysego kano ^-^

wawdo

Maniak :

Może zrobią DLC, w którym byłby łysy skin.

Grodek118

Łysy jest słaby, a jedyna różnica to właśnie fryzura bo ubranie ma przecież z MK3.

joleke22

Grodek przecież jego ubranko klasyczne to kimono ^^

Grodek118

Ja nic nie mówiłem o klasycznym stroju. Mówię, że jego podstawowy wygląd tylko, że dostał fryzurkę. Drugi to chyba filmowy.

XmortenX

Moja ulubiona postać z całego MK Uniwersum, zajebisty design, świetny pomysł z tym dużym tatuażem ;) Szkoda, że w tej części nie strzela leserem z oka hehe

Morgotheron

Da się nim coś więcej zdziałać, bo komba ma takie sobie. Są trochę lepsze jeżeli korzysta ze wzmonionego rzutu nożem, ale paska szkoda. X-ray całkiem fajny, da się go jakoś włożyć do komba lub kontynuować po nim? Trochę wolny, ale zrobiony całkiem nieźle. W ogóle Kano jest spoko, no i ładnie przerobił Kabala.