Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

Postacie: Smoke

Zaczęty przez Semek, Marzec 26, 2011, 12:37:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wygląd którego Smoke preferujesz ?

Human MKII
4 (12.1%)
Human UMK3
6 (18.2%)
Cyborg UMK3
2 (6.1%)
Cyborg MK: D
0 (0%)
Human MK: SM
3 (9.1%)
Cyborg MK: A
1 (3%)
Human MK (2011)
13 (39.4%)
Wszystkie są gitarka
4 (12.1%)
Żaden - nie lubię Smoke
0 (0%)

Głosów w sumie: 33

Nefarius225

Smoke jak dla mnie był świetny w każdej części ale w 2011 jego wygląd najbardziej mi się spodobał. Nie chodzi o to że błyszczy w nowej grafice ale po prostu wygląda jak dla mnie bardzo oryginalnie. I ten wygląd mu pasuje!

Grodek118

O tak, Smoke przeszedł świetną przemianę. Długie włosy w kształcie dymu są ekstra. Jedyne co mnie frustruje to ograniczone kombosy.

joleke22

Ja tam preferuję darmowy strój z MK2 ;]

sla

Grodek - ograniczone kombosy?? - co ty w ogóle mówisz. Smoke'iem można sadzić spokojnie ponad 30%! Jak jeszcze umiesz robić resety to w ogóle robisz z przeciwnika miazgę, także nie wie o co chodzi.

joleke22

Cytat: Grodek118 w Kwiecień 03, 2012, 07:30:40 PM
O tak, Smoke przeszedł świetną przemianę. Długie włosy w kształcie dymu są ekstra. Jedyne co mnie frustruje to ograniczone kombosy.
Grodek każdą postacią idzie zrobić porządne Kombo zależy tylko jak nią grasz niewolno mówić że jakaś postać jest ograniczona ile razy ja grałem z graczami którzy maja wymasterowanego Smoka i nie mogłem się nawet ruszyć :)

Grodek118

Ja jedyne kombo jakie udało mi się zobaczyć to to X, trójkąt i tak w kółko, najwyżej uppercut na koniec.

sla

Nie no opcji jest dużo. Faktycznie podstawa to 3,d1,2 ... Nie jestem specjalistą od Smoke'a, ale np.:

3,d1,2, dash, 3,d1,2 (lub 3,2), smoke bomb (trzeba dobrze trafić), jk, air throw.

Możesz też zacząć od smoke bomb (wymyślam):

Smoke bomb, njp, 3d12, jk, air throw