W której części wasza postać była najlepsza??

Zaczęty przez Maniak, Styczeń 07, 2008, 04:51:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maniak

Mam kumpla który kocha Sub-Zero a ja uwielbiam Scorpa, takie walki w każdej części były że mieliśmy odciśnięte przyciski na dłoniach :D

Mkmaniak

Ja mam dwóch braci i było tak samo, ich walki były prawie zawsze aż do plumkania timera, takie zacięte, że długo musiałem czekać na swoją kolejkę. Mówię oczywiście o MK4, ja też raczej gram Scorpem, bo ma łatwe ciosy, a jeden z moich braci gra Subem tylko na klawiaturze, a na padzie jednak Scorpem wymiata.

Quan Chi

Quan Chi-Mk4 (bo tylko w ta czesc gralem z jego udzialem xD)
zaje...fajny ale wiecej nie mowie teraz :P xD

Malvado

Cytat: "Quan Chi"Quan Chi-Mk4 (bo tylko w ta czesc gralem z jego udzialem xD)
zaje...fajny ale wiecej nie mowie teraz :P xD

To musze ci powiedzieć że w MK:DA Quanem grało mi sie lepiej niż w MK4 :). Szczególnie lubiłem jego miecze :)

Hero

Cytat: "Maniak"Mam kumpla który kocha Sub-Zero a ja uwielbiam Scorpa, takie walki w każdej części były że mieliśmy odciśnięte przyciski na dłoniach :D
Mmmm, pamiętam jeszcze 5 lat temu jak co dziennie grałem z bratem w MK:DA, wtedy to był mój jedyny godny przeciwnik jakiego miałem w pobliżu...No i tak samo było jeszcze dawniej z MK2 i MK4  :roll: Teraz najczęściej gram z sąsiadem lub kumplami bo on już nie ma tyle czasu co dawniej...

Quan Chi

CytatTo musze ci powiedzieć że w MK:DA Quanem grało mi sie lepiej niż w MK4 :). Szczególnie lubiłem jego miecze :)

Hmmm nie wiem nie grałem :( i chyba nie pogram :? ale może kiedyś :D

Malvado

Cytat: "Quan Chi"
CytatTo musze ci powiedzieć że w MK:DA Quanem grało mi sie lepiej niż w MK4 :). Szczególnie lubiłem jego miecze :)

Hmmm nie wiem nie grałem :( i chyba nie pogram :? ale może kiedyś :D

No co ty PS2 coraz tańsze a o X-Boxie nie wspomne. GameCube kumpel kupił ostatnio na allegro za 250 zł z 2 padami i 4-rema grami :).

_cyBeR_

Noob Saibot w MK4   :D

_____TEST YOUR MIGHT_____

Piekielny Scorpion

Mi najlepiej się grało scorpionem w mk 4 i mka  :)

Mkmaniak

Cytat: Saibot w Luty 05, 2008, 09:16:10 AM
Noob Saibot w MK4   :D

_____TEST YOUR MIGHT_____
Tak właściwie to Noob był kijową postacią w MK4, bo nie miał własnych ciosów i fatali, wydaje mi się, że został zrobiony tak jak kitana, tylko, że ją wykasowali, a jego nie.
Z Kitany zrobili Tanye, a z Nooba Reiko.
Co wy o tym sądzicie?

Śledziks

W częściach 1-3 najlepiej grało mi się Liu Kangiem bo miał bardzo łatwe kombosy, w trylogii Noobem bo miał ten atak że mi nie zadawał przeciwnik obrażeń w MK4 Fujin, Raiden i Quan Qchi bo też mieli łatwe kombosy i byli bardzo szybcy w MKDA Sonya bardzo dobry styl walki sam go kiedyś trenowałem  ;D w MKD Nightwolfem bo też używał tego stylu a w MKA Sonya i Nightwolf :)

'Dranzer

Ja najbardziej lubię Sub-Zero, a najlepiej mi się nim grało w MK3 i MKDA...

kemot722

Ja najbardziej ze wszystkich postaci z MK lubię Sub Zero. Lubię nim grać w MK3/UMK3/MKT, ale najbardziej go lubię MK4 (mojej pierwszej MK grze). Podobają mi się jego kostiumy w MK4: 1) gracz 1: z maską, 2) gracz 2: bez maski, 3) alter: zaszroniony w masce, czyli mój ulubiony. Lubię też grać jego klasyczną wersją w MK1 i MK2, ale dla mnie to nie to samo ;)

W nowsze MK to tylko w DA dla GBA grałem, ale wolę Suba w starszych częściach, bo nowsze MK mi średnio przypasowały i konsoli nie planuję kupować.

_cyBeR_

MOją nową ulubioną postacią jest Reptile  i Smoke ( human i cyber) .
Reptile naljlepszy był w filmie , ale tu chodzi o gry wiec w MK:DA ( nie wyśmiejcie mnie ) i w MK2...

Ana

Sońka była najtańsza/najlepsza/najbardziej kapuściarska w MK:DA. A mi się w 2D [MK3/UMK/MKT] podobała najbardziej.