Aktualności:

Zamiast shoutboxa Discord PFMK

Menu główne

Sprawy dotyczace forum

Zaczęty przez Bodzio, Wrzesień 03, 2005, 06:57:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Santiago

Chciałem powitać wszystkich użytkowników i się przywitać. No więc witam się ;)

Kiedyś pisałem na tym forum pod inną ksywką, chyba BzyK, ale już nawet nie pamiętam, hehe  :twisted:

PS. Na to forum ktos jeszcze wchodzi ????  :evil:

Dante

No widze, że Forum znowu troszke zamarło. Szczerze mówiąc to troszke mnie to dziwi. Jest to największe forum MK w polsce, a ma tylko 250 zarejestrowanych użytkowników. Z czego czynnych użytkowników jest ośmiu może dziesięciu. Reszta zagląda tu raz na rok. Inne fora np. Niemieckie MKUniverse lub forum Angielskie Midway mają kilkanaście razy więcej użytkowników. Chociaż może powodem tego jest, że osoby grające w MK posiadają wyłącznie konsole. W końcu Polska to biedny kraj :) :) :) kogo stać na Konsole + PC z internetem. Chociaż nie można przesadzać. U mnie w szkole internet ma 90% uczniów. Telefon komórkowy ma prawie każdy.(I mam tu na myśli naprawde dobry sprzęt)
Więc może poprostu MK w polsce nie jest tak popularny jak w niemczech czy stanach :(

Bodzio

Forum zostało przeniesone na nowy serwer. Nie bedzie teraz upierdliwych reklam i dlugiego nieraz wczytywania sie. Adresy przez jakie mozna wchodzic na forum:

http://mk.honmaru.pl/forum/
http://forum.mortal-kombat.prv.pl

Annihilator

Witam wszystkich a szczególnie szanowne kombat-girls. Jakby ktoś się interesowal budowaniem replik legalnych kałasznikowów (nie ASG) to zapraszam.

Hero

Zwracam sie do Admina z powodu takiego że wczoraj gdy napisałem posta to przypadkowo wysłał mi sie 2 razy. To przy moim ździwnieniu po szukaniu nie znalazłem opcji usunięcia posta. W niektórych tematach nie idzie usunąć, nie ma takiej opcji. I dlatego chciałbym wiedzieć czemu tak jest?. A tak poaztym to klany i jakieś grupy by mogły sie pojawić, żeby uatrakcyjnić to forum :wink:
___________FURY MK_____________

Bodzio

Cytat: "Hero"Zwracam sie do Admina z powodu takiego że wczoraj gdy napisałem posta to przypadkowo wysłał mi sie 2 razy. To przy moim ździwnieniu po szukaniu nie znalazłem opcji usunięcia posta. W niektórych tematach nie idzie usunąć, nie ma takiej opcji. I dlatego chciałbym wiedzieć czemu tak jest?. A tak poaztym to klany i jakieś grupy by mogły sie pojawić, żeby uatrakcyjnić to forum :wink:
___________FURY MK_____________

Juz mozna (w dziale 'ogolne' tylko sie nie dalo). Klanow i grup nie bedzie. Juz raz takie cos bylo i nic to do forum nie wnioslo.

Hero

Aplauz dla Bodzia! szybko i sprawnie załatwione wszystko :) Możliwe że już grupy były, ale ja nie wiedziałem bo od tak dawna tu nie jestem. Jeśli to nie wypaliło to chyba masz racje, nie ma po co robić.
___________FURY MK______________

Bodzio

Mielismy przerwe techniczna przez pare dni przez co forum nie dzialalo. Wszystko powinno byc juz w porzadku.

Hero

Ja myślełem że tylko mi nie działało z począdku. Ale już wszystko dobrze to więc można kontynuować :)
_____________________FURY MK_______________________

Zbyszeek

ja wiem że to będzie offtopic ale za pośrednictwem tego dzialu chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet wszystkim kobietom udzielajacym się na tym forum życze wam wyrazów szacunku nie tylko w ten dzień wszystkiego dobrego miłośniczkom MK

Chameleon

Jeżeli chodzi o sprawy dotyczące forum, to był news, że BODZIO już nie będzie się zajmował tą stroną i forum :o . No ale właśnie wszystko to zostanie bez admina??????? Skoro tak, to chyba bodzio musiałby wyznaczyć chociażby junior admina albo po prostu innego admina, który by się zajmował tym wszystkim!!!!

Bodzio

Cytat: "Chameleon"Jeżeli chodzi o sprawy dotyczące forum, to był news, że BODZIO już nie będzie się zajmował tą stroną i forum :o . No ale właśnie wszystko to zostanie bez admina??????? Skoro tak, to chyba bodzio musiałby wyznaczyć chociażby junior admina albo po prostu innego admina, który by się zajmował tym wszystkim!!!!

Bede sie zajmowal forum dalej. News dotyczy strony.

Jarzu

Jestem spowrotem i witam wszystkich! Kiedyś byłem jako Jarzyk, a teraz końcówka inna :D

$nake

Nie zdazylem sie przywitac ze wszytkimi  :D

A WIEC

WITAM SERDECZNIE I POZDRAWIAM BEDE SIE STARAL ZAGLADAC TU JAK NAJCZEŚCIEJ  :wink:  8)

davidkoz

Coś ostatnio cicho na forum. Wyczerpały się pomysły ? Opadł zapał ? A może brak czasu ?. No cóż, póki nie będzie info ze świata MK, będzie cisza, szarość i pustka  :)