Czy podczs przegrywania w MK jesteście wkurzeni?

Zaczęty przez johnx, Czerwiec 26, 2010, 08:10:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ReVille

Tylko z silniejszym przeciwnikiem jest szansa na progres :)

Grodek118

Od pro można dostać po tyłku bo można podpatrzyć technikę lub jakiś kombos. Najgorsze jest przegrywanie z lowami co spamują jednym specjalem lu jednym kombem.

patrykh3nie

A propos wkurwiania się, gralem przed chwila online z jakims typem - ojebał mnie 5 różnymi postaciami na flawlessy, robił ze mna co chciał, miotał mna po ekranie równo. To co niektórzy robia cyraxem i sektorem to jest jakieś nieporozumienie. W sumie sam sobie jestem winny, po co chciałem z nim grac... I generalnie - wkurwiłem się i odechciało mi się w tą grę grać. Branoc.

joleke22

No patryk jak grasz subkiem na cyraxa to napieraj na niego nie pozwól żeby miał cię na odleglość dobrze wiem gram z kolesiem StaticowPL zajebiscie sie z nim gra zawsze ja raz wygrywam a potem on walki są emocjonujące ale jak mnie złapie na pełnym pasku to potrafi wycisnąć tą blaszką 67% ^^

joleke22

Cytat: ReVille w Kwiecień 10, 2012, 11:06:09 PM
Tylko z silniejszym przeciwnikiem jest szansa na progres :)
Reville grasz wogóle coś ostatnio ? wysłałem ci zaproszenie z miesiąc temu i nadal oczekuje :D pogralibyśmy coś razem

sla

Jak gram z przypadkowymi ludźmi z sieci, to wywołuję do walki tylko tych teoretycznie mocniejszych (w oparciu o wygrane/przegrane). Mam to gdzieś czy mnie leją czy nie, tylko wtedy mogę coś się nauczyć. A wkurzam się jak w trakcie grania z drugą osobą ktoś mi przeszkadza i mnie rozprasza (np. żona) - bo wtedy wiem, że nie mogę zagrać na 100% tego co umiem.

Anevis

Lubię emocje w Mortal Kombat, a szczególnie jak gram z równym sobie bądź lepszym przeciwnikiem! Najśmieszniejsze jest dla mnie jak z pozornie lepszym (lol 3k zwycięstw/1k przegranych) wygrywam bez problemu. Opracują jedną taktykę i zawsze wyzywają słabszych do walki haha , a jak przegrywają robią Rage Quita!
Sam mam mniej więcej 300/200 :S

Adept

Cytata jak przegrywają robią Rage Quita!

Skąd ja to znam :D

Grodek118

Tak, zdarza mi się Rage Quit i mam ochoty wywalić konsolę przez okno.