Mortal Kombat HD Arcade Complation

Zaczęty przez davidkoz, Sierpień 16, 2010, 02:48:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

davidkoz

W sieci pojawiła się informacja odnośnie Mortal Kombat HD Arcade Compilation, o której jakiś czas temu mogliśmy usłyszeć. Co będzie zawierać to wydanie Mortal Kombat? Otóż trzy pierwsze części Mortal Kombat: MK1, MK2 oraz MK3. Gry będą miały ulepszoną grafikę oraz będą obsługiwać system 3D.  Zestaw zapowiedziany został na Listopad 2010 w cenie 30 euro tylko na Playstation 3, a główną jego atrakcją będzie zamieszczone na płycie demo nadchodzącej dziewiątej części Mortal Kombat.

Dodatkowo muszę przypomnieć, że od 18 do 22 sierpnia odbędą się największe targi w europie Gamescom 2010, na których pojawi się Mortal Kombat. Jeden z przedstawicieli Warner Brothers na Twitterze potwierdził, że zostanie zaprezentowanych kilka nowych postaci, więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać na Gamescom 2010.

Semek

Coś pieknego:)))) morda cieszy się od ucha do ucha jak bobasowi widzącemu smoczek:)
Tylko zamaist mk3 wolałbym UMK3:P  Ale to tylko szczegół. Czekam niecierpliwie

Mateuka

no to mega sprawa ;) jak cena będzie ludzka w PL to moze i sie skusze na to :) bo juz właściwe pełne nowe MK napewno kupie w preorderze :D pozdrawiam wszystkich czekających niecierpliwie na nowego Mortala tak jak ja :)

davidkoz

też zamawiam ;) Jak podbiją garfikę do HD to będzie bardzo ładnie, a póki co 3D niepotrzebne, a w demko MK9 jak najbardziej chciałbym zagrać.

Hanzo Hasashi

Oczywiście też zamawiam!
Szkoda,że mk3u nie ma oraz trylogy.

Piekielny Scorpion

Kurcze muszę to mieć na pewno zamówię jeszcze demo najnowszego Mortala świetna sprawa no i nie mogę się doczekać kolejnych informacji o nowym Mortalu

SeBoLeX

Należałoby dodać do niusa, że to tylko plotka, nic więcej. Aczkolwiek, gdyby to była prawda... szkoda, że plotka mówi nam tylko o edycji dla PS3, a o X360 cisza :(

davidkoz

Na X-Boxa cisza, bo X-Box nie obsługuje 3D, a wiadomo, że Warner Bros żyje bardziej w zgodzie z Sony niż z Microsoftem ;)

Mateuka

robaczek

Na razie cisza, ale będzie. WB nie przepuści takiej kasy. Heh, dodatki do GTA4 miały wyjść TYLKO na X360, a wyszły i na PS3, i na PC. Wszystko jak zwykle rozbija się o kasę, WB nie zostawi tego tak po prostu.

Mateuka

napewno będzie tez na Xboxa 360 demko skoro pełna napewno będzie.

ReVille

No Mega opcja ! Kupię na pewno, niech jeszcze dorzucą do tego jakieś trofea i będzie elegancko :)

robaczek

Tak sobie ostatnio myślę, że byłaby to sprawiedliwość dziejowa, gdyby to cudo wyszło na PC! W końcu MK swój początek miało właśnie na komputerach, więc mogliby choć raz iść Europie (Wschodniej) na rękę... :)

davidkoz

Cytat: robaczek w Sierpień 17, 2010, 03:02:07 PM
Na razie cisza, ale będzie. WB nie przepuści takiej kasy. Heh, dodatki do GTA4 miały wyjść TYLKO na X360, a wyszły i na PS3, i na PC. Wszystko jak zwykle rozbija się o kasę, WB nie zostawi tego tak po prostu.

Dodatki GTA nie miały być tylko dla X-Boxa, ponieważ Microsoft wykupił tymczasową ekskluzywność. WB współpracuje bardziej z SONY, a biorąc pod uwagę, że MK HD wyjść ma w 3D, a tylko konsola SONY je obsługuje to nie wiem jaki będzie los tej gry na X-Boxa, chociaż wydaje mi się, że z czasem wyjdzie i na nią.

Semek

Zdjęcie i troche nowinek odnośnie mk hd

http://www.ps3site.pl/mortal-kombat-hd-kollection-nieoficjalnie-potwierdzone/52165/#more-52165

Przepraszam za podanie linka z innej stonki, ale nie che sie tym bawić:P