Mortal Kombat HD Arcade Complation

Zaczęty przez davidkoz, Sierpień 16, 2010, 02:48:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

davidkoz

Od razu prostuje, aby nie wywołać szoku, że zdjęcie jest zrobione przez fana, a nie pochodzi z gry ;)

Póki co nie mamy nic na temat tego zestawiania HD prócz 3 części, tego, że gra będzie chodzić w 3D i postacie są na nowo dygitalizowane ;D A tam nawet o tym chyba pisze ;D

Kazak

Tak właśnie myślałem, bo dziwnie jakoś to wszystko wygląda na tym screenie :P

Mateuka

"Po ogromie materiałów z dziewiątej części Mortal Kombat każdy fan tej klasycznej naparzanki na pewno wyczekuje jej premiery. Na początku sierpnia, nariko pisała o wydaniu 3 klasycznych części w HD. Wtedy można było to traktować jako plotkę. Dziś ukazały się jednak informacje, które pozwalają sądzić, że taka składanka naprawdę się ukaże!

Jeśli wierzyć informacji z serwisu TRMK.org Kolekcja powstaje, a w jej skład wejdą Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 i Ultimate Mortal Kombat 3. W porównaniu do innych portów w HD, wygląd gry nie będzie sztucznie podbity do wyższej rozdzielczości, bowiem postacie zostaną na nowo nagrane i wrzucone do gry. Użyta ma zostać najnowsza technologia przechwytywania obrazu w celu zapewnienia jak najwyższej jakości generowanej grafiki postaci. Nagrania miały odbywać się w Los Angeles w przeciągu ostatnich miesięcy, oczywiście w studiach Warner Bros. . Tworzeniem Kolekcji ma zająć się firma, która przeportowała m.in. Mortal Kombat II na PS3 - Backbone Entertainment. Czy to dobry wybór? Nie wiadomo, premiera miałaby odbyć się w 2011 roku, ale w tym przypadku trzeba poczekać na jakiekolwiek oficjalne potwierdzenie."

źrodło: PS3Site.pl

Piekielny Scorpion

bardzo dobra informacja nie mogę się doczekać

robaczek

Cytat: król maciuś1wszy w Sierpień 31, 2010, 09:29:41 PMZdjęcie i troche nowinek odnośnie mk hd

http://www.ps3site.pl/mortal-kombat-hd-kollection-nieoficjalnie-potwierdzone/52165/#more-52165

Przepraszam za podanie linka z innej stonki, ale nie che sie tym bawić:P

To zdjęcie... (które podałeś)

to fake, tak samo jak to:

Co nie zmienia faktu, że oba są bardzo dobrze zrobione. ;) Osobiście modlę się do tego pierwszego.

Dragon7422

Cytat: robaczek w Wrzesień 01, 2010, 10:49:00 PM
Cytat: król maciuś1wszy w Sierpień 31, 2010, 09:29:41 PMZdjęcie i troche nowinek odnośnie mk hd

http://www.ps3site.pl/mortal-kombat-hd-kollection-nieoficjalnie-potwierdzone/52165/#more-52165

Co nie zmienia faktu, że oba są bardzo dobrze zrobione. ;) Osobiście modlę się do tego pierwszego.

Ehh a już mi apetyt narobiliście ;)

Mam pytanie - Skąd wiesz że te zdjęcia są zrobione przez fanów? Jak dla mnie te zdjęcia wyglądają wspaniale :)

Infern

Cytat: Scorpion king of the soul w Wrzesień 02, 2010, 04:19:51 PM
Cytat: robaczek w Wrzesień 01, 2010, 10:49:00 PM

Ehh a już mi apetyt narobiliście ;)

Mam pytanie - Skąd wiesz że te zdjęcia są zrobione przez fanów? Jak dla mnie te zdjęcia wyglądają wspaniale :)
Na pierwszym zdjęciu widać podpis Mortal Kombat II HQ by LightSource, jego konto można znaleść na deviantart ale nie pamiętam czy ma na tamtej stornie ma identycznym nick

Sim

W ogóle podoba mi się ta coraz popularniejsza moda na klasyki w HD.
Ośmielę się stwierdzić (czysta spekulacja), że zostało to zapoczątkowane przez fanów gier (Duke Nukem High Resolution Pack - który wciąż się rozwija i jest coraz lepiej, Deus Ex HDTP i wiele innych ulepszanych wizualnie gier przez fanów).

Kitana,Sindel,Tomek

wydawało mi się, że taka pierwszą grą to były lemmingi HD

Sim

A nie chodzi Ci przypadkiem o "Lemmings Revolution"? To zwykły remake w 3D i do tego nie HD. A to która klasyczna gra jako pierwsza stała się HD trudno powiedzieć. Zacząłem się nawet zastanawiać czy to nie przypadkiem (nieświadomie) zaczął to ID softwere wprowadzając do starego Quake'a efekty graficzne z Dooma 3. Potem może fani klasyk to łyknęli i zaczęli przerabiać w starych grach szatę graficzną na lepszą.

Kitana,Sindel,Tomek

Cos mi sie potegowało z tytułami... masz racje Sim ;)

Cobra

W Angielskich sklepach informatycznych można zamawiać już grę, również na stronach firm, choćby na www.game.co.uk, gra będzie kosztować od 30 do 40 funtów.

Piekielny Scorpion

No to teraz tylko czekam aż ukaże się unas

Dragon7422

Na zdjęciu pudełka po gry widnieje napis "3D Complite Game Video" oznacza to że gra będzie miał nową szatę graficzną ;D
Już nie mogę się doczekać, niedawno pobrałem sobie fanowskiego MK Arcade Colection na PS2 całkiem przyjemnie się gra :)
Na święta oczekuje pod choinką PS3 no i będzie można łotać :D

Hanzo Hasashi

Oby był ONLINE!!!!!
Robię preordera!!!