MK9 Shao Kahn,Goro,Kintaro jak odblokować ??

Zaczęty przez muciek11, Sierpień 19, 2011, 11:53:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

muciek11

Siema ma problem z odblokowaniem Goro,Kintaro,Kahn nie wiem jak ich odblokować, słyszałem i nawet chciałem jakoś ich wgrać do gry ale mam oprogramowanie 3.70 a powinno być 3.55. Kompletnie nie wiem co zrobić może ktoś umie to zrobić to proszę o pomoc jakieś rady.
jbc to ps3
Z góry dzięki  ;)

Kokoju

Goro, Kintaro i Shao Kahn to postacie niegrywalne. Z postaci do odblokowania są jedynie Cyber Sub-Zero (gdy go pokonasz Kabalem w Story Modzie) i Quan Chi (przejście Story Mode'a). Z innych postaci są Kratos (ekskluzywna postać na PS3) i postacie DLC: Skarlet, Kenshi, Rain i Freddy Krueger.
Co prawda są filmiki, jakoby ktoś odblokował kogoś/każdego z nich, może nawet jest jakiś sposób, ale jeszcze nie odkryty/nie udostępniony.
W pewnych okolicznościach można jednak zagrać Goro.
[spoiler]W 150 wyzwaniu Challenge Tower o nazwie Gor-owned ma się postać Goro, którym trzeba pokonać Liu Kanga, Kung Lao, Johhny'ego Cage'a, Sonyę Blade i Raidena. [/spoiler]

Maniak

Wie ktoś dokładnie jak odblokować Goro i Shao-Kahna w MK9 na PS3 albo X360.
Jakie mody i te de??

sla

Zapewne trzeba mieć przerobione PS3.

Z ciekawostek, jeden Australijczyk na przerobionym X360 (przeróbka JTAG, czyli m.in. odpalanie wszystkich gier z HDD i dostęp do wszystkich plików) zrobił tak, że pogrywał sobie m.in. ukrytym Reptilem.

ermac6f

da się i klasycznymi i bosami. bosami jak, musisz hackować (co jest prawie niemożliwe) system gry otóź jest duźo slotów na postacie moźna koło cyber sub-zero zagrać jak kintaro. koło raina dlc shao kahn! koło jaxa goro ,koło reszty klasyczne wersje jak to się robi to zapomniałem.

Nefarius225

Temat może i stary, a fakt który powiem pewnie wiele osób zna, ale w wersji na PC bossami da się grać ściągając moda, wystarczy poszperać w necie. Mod jest o tyle sprytny, że bossowie są niegrywalni na multi (co oczywiście jest jak dla mnie plusem) i dodatkowo nieraz podczas walki z Shangiem na drabince może on zmienić się w bossów, gdyż gra uznaje ich wtedy jako zwykłe postacie - ale nie zmienia się w bossów często, a nawet jeśli to wystarczy stosować wtedy nasze taktyki na bossów lub po prostu jeszcze raz wybrać postać by zacząć walkę od  nowa :P

johnx

Pisałem o tym modzie tutaj. Wszystko oczywiście przetestowałem i muszę przyznać, że nigdy nie lubiłem modyfikacji gier, jednak tutaj było to całkiem spoko. Nie wiem tylko czy listy ciosów zostały przygotowane przez NS czy właśnie przez osoby tworzące modyfikację. W pierwszym przypadku widocznie bossowie na potrzeby testów mogli być grywalni.

Nefarius225

Wydaje mi się, że te spisy ciosów przygotowała ekipa NS. Też mi się wydaje, że bossowie wpierw mieli być grywalni, chociażby było info jakieś o tym, że Goro miał być grywalny... co oczywiście skończyło się tylko na planach twórców jak widać. Możliwe, że ci co zrobili moda wygrzebali ciosy bossów z kodu gry czy coś, nie wiem - nie znam się na tych klockach. A tak przy okazji czytałem recenzję, którą napisałeś i powiem, że dobra robota :)