Aktualności:

Mortal Kombat Center - strona wraca jako archiwum.

Menu główne

Nowa strona (blog) o MK - zapraszam

Zaczęty przez Malvado, Luty 08, 2013, 08:54:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sla

Rozpiskę ciosów można znaleźć na gamefaqs lub na forum. Brakuje miejsca, gdzie rozkładałoby się matchupy na czynniki pierwsze, opisywało taktyki i rozpisywało comba. Jako ciekawostka znalazłby się rankingi offline i online z organizowanych turnieji. Do tego potrzeba czołówki z najświeższymi info na temat gry, turniejów i sceny (to przede wszystkim).

Jak dla mnie to jest jedyna droga, która ożywi stronę i scenę.

Z całym szacunkiem dla mortalkombat.pl, ale z "dywagacjami postaci" itp. to raczej nie jest najlepsze miejsce...

karzel

@johnx - Masz trochę racji i wcale się nie obrażam o to co piszesz. Na stronie są pustki bo jak pisałem, miałem już wcześniej stronę MK GOLD, ale musiałem wyjechać na jakiś i mi ją usuneli. Teraz muszę zaczynać od nowa, a że pracuje to nie mam codziennie czasu. Jeśli chodzi o forum też się z Tobą zgodzę że to nie ma sensu, myślałem nawet nad tym żeby zrobić przekierowanie na to forum.

Gor0

Taa co do tych poradników to się zgodzę chciałbym przeczytać rzetelny ładnie zrobiony polski poradnik a takich niestety brakuje  >:(

Adept

Cytat: johnx w Luty 23, 2013, 06:55:28 PM
Cytat: karzel w Luty 23, 2013, 04:10:41 PM
Tak czy inaczej strona powstanie. :)

Takie jest moje zdanie, zgadzam się z Adeptem, niemniej życzę powodzenia. :)

Podbijam. Z tego nic nie było - lecz powstało :)

johnx

Tak? Ja tam widzę tylko stronę logowania, na której nie ma nawet rejestracji.

sla

johnx

Hejty hejtami, ale w końcu nas posłuchał i zrobił mądrze. Należą mu się brawa a nie gwizdy :P

sla

Tu nie chodzi o hejtowanie tylko konsekwencję w działaniu. Raczej miałem na myśli słomiany zapał kolegi, bo przecież mógł zrobić na przekór wszystkim i pociągnąć temat.

johnx

No dlatego ja uważam że jak się wychodzi z inicjatywą robienia strony internetowej, trzeba mieć już jakieś materiały gotowe. Inaczej idzie się tylko ośmieszyć. W każdym razie ja i tak gratuluję mądrej decyzji jaką jest anulowanie projektu.