Aktualności:

Zamiast shoutboxa Discord PFMK

Menu główne

Postacie MK, a fani

Zaczęty przez Malvado, Wrzesień 14, 2005, 09:18:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Malvado

Witajcie

Od dawna zastanawiałem się nad założeniem tego tematu ze względu na to, że takowego wcześniej nie widziałem. Otóż pytanie jest proste: "Z którą postacią z Mortal Kombat byście się utożsamili?". Ze względu na wygląd, charakter, mięśnie  :P, czy co innego.

Sicku

hehehe z wyglądu to byłby darrius z charakteru sub-zero a jeśli chodzi o mięśnie - goro (tylko brakuje mi dwóch rąk :twisted: )

davidkoz

dziwny temat ale nie przejde obok niego obojętnie bo zawsze to jakaś inna rozrywka jest:P

hmmmm myśle że Johnny Cage. Mądry, przystojny a przy tym skromny  8)

tHrol

Hehehe ... Co to ludzie nie wymyślą :D:D:D

No, ale jakbym miał się utozsamic z MK to rzecz jasna mój ukochany SUB-ZERO !!!

miniroch

Ja tylko z moim ukochanym Scorpionem :D Ze względu na wygląd, fajną czaszkę, fajny filmik z Ademą no i linka!

Jarzyk

Ja utożsamiam się z pod względem wyglądu z Kabalem - też powinienem nosić jakąś maske zakrywającą twarz! :P

Malvado

Cytat: "Sicku"hehehe z wyglądu to byłby darrius

Ale... on jest czarny  :?. Ty też :P ?

Sicku

Chodziło mi raczej o samą twarz, nie kolor skóry. :P

Okon_GW

Smoke lub Cyrax :) PAN ROZPIERDUCHA heheh

SkY-MasTeR

Ja Nie Miał Bym Chyba Odpowiednia Jak Już To Mięśnie Liu Kanga, Przystojność Johnny Cage'a I Inteligencja, i Pragnienie Demolki Motaro :D  :twisted:

Maniak

Ja zdecydowanie Scorpion- ze względu na charakter.

Sim

Cytat: "davidkoz"hmmmm myśle że Johnny Cage. Mądry, przystojny a przy tym skromny  8)

He he. Cage skromny? A to nowość. Może i jest mądry ale nie skromny.

A poza tym to utożsamiam się z Scorpionem ze względu na charakter i głos :P "Come her!!!"

Okon_GW

ja bym chcial byc kilkoma naraz heheh wiec zalatwia to Shang Tsung :P i po krzyku :D

davidkoz

Cytat: "Sim"
Cytat: "davidkoz"hmmmm myśle że Johnny Cage. Mądry, przystojny a przy tym skromny  8)

He he. Cage skromny? A to nowość. Może i jest mądry ale nie skromny.

A poza tym to utożsamiam się z Scorpionem ze względu na charakter i głos :P "Come her!!!"

hehehe ta Johnny Cage wogóle nie był skromny ale jakoś tak ładnie mi sie ułożyło. Johnny Cage myślał że jest pępkiem świata no i zapłacił smiercią w filmie co było porażką wszystkich którzy ten film nakręcili.

Mkzm

yyy niech pomyśle mięśnie to liu kang raczej nie jestem jakoś nadzwyczajnie zbudowany :] charakter ..sub-zero :]