Ulubieniec i "NieUlubieniec"

Zaczęty przez Hardy, Wrzesień 15, 2005, 06:47:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hardy

Spoko tylko nastpęnym razem jak ktoś powie że nie lubi Liu Kanga to nie mów mu że jest po...

Maniak

Top 3:

1. Scorpion,Sub-Zero
2. Cyrax,Sektor,Smoke
3. Noob Saibot (MKT)

Shit 3:
Kano
Shag-Tsung
Cage (ale lubie go, ale ma słabe ciosy, nie licząc jajecznicy z MK2)

Malvado

Maniak twoje "Top 3" to chyba Top 7  :P

Ana

Po pierwsze! Sky Master to ze Liu jest postacia glowna nie swiadczy o nim ze jest postacia dobra... Jak dla mnie to jedna z najtanszych postaci z MK (w MK4 przebił wszystkich...no sorry Fujina nie).
CytatNo Dobra Sry Ale Przyzwyczaiłem Sie Że Każdy Uwielbia "GŁÓWNEGO BOHATERA"Mi Akurat Liu Sie Podoba Z Powodu Jego Motorka
To ja nie wiem w jakim ty swiecie zyjesz....
A w filmie Robin Shou to juz inna bajka :) (jedyny Liu jakiego lubilam). Fil to zupelnie co innego niz gra... jakby ktos nie zauwazyl
Motorka...heh :lol:
Zgadzam sie z Blizbor81 :) z reszta postac w stylu Liu jest praktycznie w wiekszosci bijatyk...

Aha i nastepnym razem bede usuwac takie posty, to mozna bylo wyjsnic w 2 dluzszych wypowiedziach

Sim

Top 3:
1. Scorpion - uwielbiam tą jego linke (i jego głos) i fatality z MKII (jedno i drugie)
2. Sub-Zero - zamrażanie fajna sprawa no i świetne fatality w MKII (jedno i drugie)
3. Raiden - jego okrzyk kiedy leci torpedą (MKII)

Shit 3:
1. Jade - w MK3 zawsze mam z nią problem kiedy z nią walcze (wiedźma)
2. Liu Kang - głównie z MKII bo tam strasznie go dopakowali
3. Kano - poprostu go nie lubie

Malvado

Sorry za mały offtop, ale w jakich bijatykach są podobne postacie do Liu Kanga  :?: Ja kojarzę tylko Ryu ze SF.

SkY-MasTeR

Forest Law z Tekkena 3 troche taka podobna

Ana

Pierwsze moje skojarzenia:
->Marshall/Forest Law ->Tekken
->Jan Lee-> Dead or Alive
->Akira-> Virtua Fighter
->Ryu-> Street Fighter
wiem, ze takich postaci jest wiecej- to jest swego rodzaju wzor... :) ale po prostu reszty nie pamietam..ok  koniec OT

Mkzm

Cytat: "Hardy"Jacy są wasi ulubieńcy ze części od MK do UMK3?? (od MK4 nie licze bo to shit)

1.SCORPION (RULZ NA ZAWSZE SCORPION FOREVER  :twisted: )
2.JAX

"NieUlubieńcy" (czytaj: Tych których nie znosisz najbardziej)

1.Liu Kang
2.Rayden
3.Kano

lol nie zły jesteś Mk4 to shit ehh osobiscie twierdze że mk jest jeden i nie wyrózniam go na części Mortal Kombat to historia z której zrobiono gre więc MK4 może być nieudaną częścia ale historia to jest to co wciąga :-)

Mkzm

Cytat: "Hardy"Ja go nie lubie dlatego że:

1.Te kretyńskie odgłosy typu: KODA!! ŁUUUAAAAAAAA!!!!!! itp.
2.Jest z Japoni czy tam Chin a ja nienawidze tych kraji.
3.Od początku nie przypadł mi do gustu jakoś  :?

Tak mi się wydaje ale scorpion to też chińczyk nie ?? :>

Hardy

Cytat: "Mkzm"
Cytat: "Hardy"Jacy są wasi ulubieńcy ze części od MK do UMK3?? (od MK4 nie licze bo to shit)

1.SCORPION (RULZ NA ZAWSZE SCORPION FOREVER  :twisted: )
2.JAX

"NieUlubieńcy" (czytaj: Tych których nie znosisz najbardziej)

1.Liu Kang
2.Rayden
3.Kano

lol nie zły jesteś Mk4 to shit ehh osobiscie twierdze że mk jest jeden i nie wyrózniam go na części Mortal Kombat to historia z której zrobiono gre więc MK4 może być nieudaną częścia ale historia to jest to co wciąga :-)

Ja wyróżniam bo MK 3 i MK 4 to totalny SHIT zacznijmy może od MK3 brak brutalności NO COMMENTS te farality typu JAX ROŚNIE I DEPTA z zawodnika lecą TRZY CZASKI  :lol: LIU KANG ZRUCZA AUTOMAT NA PRZECIWNIKA  :lol: a te ANIMALITY to POMSTA DO NIEBA, SCORPION powinien zmieniać się w SCORPIONA a nie w PINGWINA który znosi jajko NO COMMENTS po raz drugi i jeszcze kilka rzeczy by było a MK 4 to już w ogóle  :lol: LOL Ta grafika... A TE CIENIE!!!!! WOOOOW  :lol: STAGE FATALITY są kijowe  a o chwytach to już nie wspomne  :lol:

Ana

Scorpion i Sub z tego co pamietam sa Japonczykami/Chinczykami a bynajmniej wywodza sie z starych legend....
Hardy: nie krzycz, to burzy ogolny obraz Twojej wypowiedzi
dziekuje

davidkoz

Scorpion był albo chińczykiem albo japonczykiem ale tego już nie pamiętam wiem że miał na imie Hanzo Hasashi.

Moją najgorsza postacią jest oczywiście jak zawsze Scropion ( nic nowego ). Nie lubie go za wszystko. Za linke która ma niezłe spoźnienie i w grach 3D jest praktycznie bezużyteczne. Nie lubie go też za to że mój brat nim zawsze gra i potrafił mnie nim skopac tak że nie wiedziałem gdzie mam głowe włożyć.

Ulubiona postać oczywiscie Sonya za wszystko. Za wygląd, combosy, specjały, fatale itd. Od MK:Deadly Aliance Li Mei za Baji Quan i za to że miała sztylety Mileeny ( Sai ), a także za Flying Fists - coś w stylu rowerka Liu Kanga tylko bez odskoku w tył. MK:Deception potwierdził to że Li Mei to bardzo interesująca postać wymieniając jej stylety na niezwykły miecz oraz zastępując Baji Quan ( co ciężko było mi sie oswoić ) na styl Bo'Rai Cho z MK:DA.

Mkzm

eeeee wszyscy narzekają a ja tam lubie wszystkich no moze procz tani bo ta postac jest najbardziej malo efektowna :]

Hardy

Scorpion chinczykiem??!! Oszaleliście chyba!! ZObaczcie sobie jego zdjęcie z MK1  :evil: