Mortal Kombat Armageddon uznaję za całkiem sympatyczną gierkę, ale nie powiem parę rzeczy mnie uraziło
1.Fatality- twórcy mogliby sobie odpuścić kreate a fatality a zostawic choć jedno dla każdej postaci oraz dodać hara kiri, a tak to każdy ma to samo wykończenie, bezsensu
2.Areny- przydałoby się parę innych, te z deception pozostawić, a tak to w kółko i to samo
3.Walka w powietrzu- nie powiem ciekawy pomysł, ale wolałbym urozmaicić jakoś walkę na ziemi, a i cios Johnnego ze szpagatu, dlaczego jego nie ma
4.Filmy końcowe- można było pozostawić same napisy, jak to było w deception, a dodać jakiś ogólny dla wszystkich postaci ending
5.Motaro- trochę drażni jego wygląd, no ale cóż staram się do niego przyzwyczaić, szkoda że na PS2 nie ma Khameleon(żeńskiej postaci)
6.Konquest- chyba trochę za krótki i za łatwy do przejścia
7.Style walki- kompletnie nie potrzebne, nie mam pojęcia po co wogóle to wprowadzono
8.Mini gierki- szachy i puzzle można było zostawić a do motor kombat nic nie mam
9.Wkurza mnie miejsce dla dwóch postaci do stworzenia,chodzi mi o to, że jak mamy tą tabelkę faighterów, to są dwa miejsca dla tych stworzonych, a jak się wybiera te oba miejsca to i tak ta sama postać będzie wybrana, szkoda że jedna postać na profil
10.Stroje postaci- wszyscy bodajże tych strojów 2 nie mają, a szkoda, część postaci powinna mieć swoje klasyczne wdzianka:
Raiden, Reptile, Rain, a do np. Jaxa, Sub-zero, Kaia czy Strykera i może paru innych postaci o się już przyzwyczaiłem.