Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

Czat

Zaczęty przez davidkoz, Wrzesień 14, 2007, 10:19:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bodzio

Wkrotce bedzie inna forma czatu - zaproponowal to admin techniczny. Zamiast shoutboxa na forum bedzie na dole okienko z czatem (wygladajace jak shoutbox) i kazdy kto sie zaloguje na forum bedzie automatycznie zalogowany na czacie. Dzieki czemu prawie zawsze kogos bedzie mozna spotkac i pogadac :) Oprocz tego, bedzie mozna sie na tego czata polaczyc przez IRCa czyli tak jak bylo do tej pory.

Death Dealer

O! No i zarabiaście!! Bardzo dobry pomysł. Jeszcze żeby można było taki serwer do grania w MK online założyć na forum to już by było złoto :D. Wyobraźcie sobie, ze sie logujecie i są dostępne serwery (mk1, mk2 itd.)i w każdej chwili można by było sobie zagrać partyjkę...

Pozdrawiam

Dantos

To by bylo zbyt piekne ,zeby bylo prawdziwe ;D

Death Dealer

daje sobie z tego sprawę, że dzisiaj to nierealne ale można sobie pomarzyć prawda? :D

Mkmaniak

Cytat: Death Dealer w Maj 06, 2008, 11:30:40 AM
daje sobie z tego sprawę, że dzisiaj to nierealne ale można sobie pomarzyć prawda? :D

No, miejmy nadzieję, że kiedyś do tego dojdzie, a na dodatek będzie MK DA, Deception i Armageddon na PC i też pogramy na forum online.
:)
Ale chyba się offtop już robi.

davidkoz

no mały offtop...

jak narazie widze, że tylko Ja, Adept i Death Dealer są gotowi na zrobienie skypecasta, coś reszta jest mało aktywna w tym celu...

Death Dealer

Cytat: davidkoz w Maj 10, 2008, 10:14:19 PM

jak narazie widze, że tylko Ja, Adept i Death Dealer są gotowi na zrobienie skypecasta, coś reszta jest mało aktywna w tym celu...

Widać po tym jak sie ludzie tym interesują. NIe  to nie!! Nikogo nie będziemy przecież zmuszać. Niektórzy po prostu sa mocni kied pisżą, a na kulturalna rozmowę online ich już nie stać. Może za bardzo się czepiam.....

A tak w ogóle davidkoz to jesteś na 100% przekoanny do Skype? Może warto przemysleć inne programy do komunikowania. Nie wiem ilu z was korzysta z komunikatorów podczas grania, ale ja przerobiłem ich około 5 i Skype był jednym  z gorszych - oczywiście biorąc pod uwagę ilość rozmówców.

Bodzio

Na czata o ktorym pisalem wyzej bedzie trzeba poczekac okolo 2 tygodnie. To nie zalezy ode mnie ale staram sie wszystko przyspieszac ;)

Death Dealer

Czekamy z niecierpliwością! :D

Mileena

bedzie jutro jakies spotkanko na czacie? Bo jakus nima co robic...

Death Dealer

No to jak to jest z tym Czatem? Jest czy nie? gdzie? kiedy? jak?

Dziękuję

Bodzio

Cytat: Death Dealer w Czerwiec 05, 2008, 12:04:05 PM

Dziękuję

Poganiam admina ktory ma to zrobic ale ciezko sie z nim skontaktowac.

Mkmaniak

Cytat: Bodzio w Czerwiec 05, 2008, 12:09:22 PM
Cytat: Death Dealer w Czerwiec 05, 2008, 12:04:05 PM

Dziękuję

Poganiam admina ktory ma to zrobic ale ciezko sie z nim skontaktowac.

Bodzio, ale jemu chyba chodzi o ten chat co się odbywa, a w każdym bądź razie odbywał co sobotę o 21 na MKC.
;)
A co do komunikatorów internetowych to ja polecam Spika.
:)
Przynajmniej jest leprzy od Skype, a innych nie testowałem.

davidkoz

Mamy SB, więc z czata już nikt nie korzysta. Zamykam temat.