Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

25 grudnia 2010 premierą MK9? Kitana potwierdzona?

Zaczęty przez davidkoz, Luty 28, 2010, 06:39:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Piekielny Scorpion

davidkoz

Sonya oraz Kitana w pewnym sensie potwierdzona, tak? Ostatnio pojawiło się kolejne info, że człowiek, który odpowiedzialny był, za montion capture Kano oraz Scorpiona także pracuje przy Mortal Kombat 9.

Jak widać wracają wszystkie klasyczne postacie serii MK. Z pewnością pojawią się Reptile oraz Johnny Cage, więc dlaczego mamy nie spodziewać się Mileeny? Sądzę, że wrzucą ją chociaż z drugiej strony jak na to patrzę, że niby Baraki ma zabraknąć, to co miałaby sam siostra Kitany robić w MK9? Jakiś pomysł?

Adept, popraw mi przecinki ;) bo się na tym zupełnie nie znam.

Hanzo Hasashi

ja napiszę tylko dwa słowa:
DAWAĆ GRUDZIEŃ !!!!!!!!!!!!!!

Mati

Ehh no mysle ze wprzypadku Mortal Kombat moze byc ok .

Kitana,Sindel,Tomek

Co do obsady z MK to nie zapominajmy że bedą podkładac jedynie głosy więc wyglad gólny znaczenia wiekszego nie ma...

Cobra

Co Mileena mogła by robić? służyć Shao Khan'owi oraz mieć na celu wytępienie księżniczki (Kitana) oraz Jade ;-) Ja chcę bardzo zobaczyć REPTILE i KUNG LAO w MK9.

Mati

A ja Liu Kanga, Nightwolfa, Johny Cage, Kung Lao, Quan Chi, Shang Tsung, Baraka, Kenshi, Cobra, Reptile, Scorpion, Sub-Zero, i innych ;]

Kitana,Sindel,Tomek

Kenshi i Cobra nie sa raczej prawdopodobni co do Chi'eo tez bym nie powiedział

Piekielny Scorpion

a ja myślę że Quan będzie w końcu występował już przed turniejem to i może wystąpić teraz

johnx

Mi tam wszystko jedno. I tak nie mam PS3 :(  Pod choinkę nie dostałem nic od czasów dzieciństwa...