Nasze rekordy w długości grania :)

Zaczęty przez johnx, Październik 24, 2010, 04:52:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

johnx

To co w temacie :) ile godzin graliście bez wyłączania kompa lub konsoli? chodzi mi o Wasze rekordy. No i która gra była tą wybranką ;) ja właściwie nie mam się czym chwalić. Wczoraj grałem 5 godz. z kumplem w mksm, a jak poszedł do domu to zasiadłem z bratem jeszcze na 2 godz. w sumie 7 godz. Teraz Wy ;)

Dragon7422

Yhy nie jestem już pewien albo z 6 godzin lub 7, jak odpaliłem grę którą nadal uważam za najlepszą na świecie czyli - Tomb Raider Legenda :)

johnx

to jest ta w której trzeba zarypać dinozaura?

Dragon7422

Cytat: johnx w Październik 24, 2010, 06:29:22 PM
to jest ta w której trzeba zarypać dinozaura?

Nie :) żadnego dinozaura nie ma w tej części :)

johnx

pytam bo miałem demówe na pc i strasznie mi się spodobała. Trzeba było zarypać takiego wielkiego tyranozaura. Nie wiesz jaka to część?

johnx

znalazłem! :) tomb raider anniversary. Samą demówę 3 godz. przechodziłem. Ale taki czas grania to dla mnie standardzik :)

Dragon7422

Cytat: johnx w Październik 29, 2010, 11:53:22 PM
znalazłem! :) tomb raider anniversary. Samą demówę 3 godz. przechodziłem. Ale taki czas grania to dla mnie standardzik :)

Heh, skoro tak bardzo Ci się spodobał anniversary to musisz koniecznie zagrać w Tomb Raider Legend, dalej uważam tą grę za najlepszą w jaką grałem :)

johnx

no właśnie przygodówki najbardziej wciągają... jak grałem pierwszy raz w mkd i mka to trwało to ok. 5 godz. ale od mksm nawet po 7h trudno się oderwać ;) najgorsze jest przechodzenie przygodówki przed spaniem - zasypiasz z ogromną ciekawością... i pytaniem co dalej?

Rell

Cytat: Scorpion king of the soul w Październik 29, 2010, 11:58:52 PM
ardzo Ci się spodobał anniversary to musisz koniecznie zagrać w Tomb Raider Legend, dalej uważam tą grę za najlepszą w jaką grałem :)

Mam Legend Na Gamecube, ale niestety w j. niemieckim. Mimo języka jest to jedna z niewielu gier, która bardzo mnie wciagneła. Normalnie gra wymiata :D A grafika też wymiata :P

johnx

Dragon7422

Czekaj niech pomyśle ^^ Za pierwszym razem siadłem o 16 a skończyłem o 23  no to 7h ;D

robaczek

Cytat: Scorpion king of the soul w Październik 29, 2010, 11:58:52 PM
(...) Tomb Raider Legend, dalej uważam tą grę za najlepszą w jaką grałem :)

Bo zrobiło ją Crystal Dynamics. :)

johnx

Jak na razie rekord to 7h. Ale znam gościa, który normalnie mógłby mnie wyśmiać. Z czego mówił grał 34h na PS3  :o Jakoś mu specjalnie nie wierzyłem, ale raz jak do mnie przyszedł to napieprzaliśmy w MK na PS2 ok. 6h po czym zrobiliśmy przerwę, po to aby po 30min. powrócić... Do 4 rano graliśmy, a on powiedział, że ja mogę sobie iść spać kiedy będzie sam trenował w MKA... Jest to syn koleżanki mamy, który przyjechał z Kanady... Nie pasowało odmówić.  :) Ja sobie śpię, a on do 8 bez przerwy grał. Trzeba mieć źle w pale żeby tyle przed grami wysiedzieć... Ja bym nie dał rady

ReVille

48 godzin w Heroes'a III  ;D w trzech na XL'ce to była długa rozgrywka "D"D

johnx