Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

Nasze rekordy w długości grania :)

Zaczęty przez johnx, Październik 24, 2010, 04:52:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cobra

W 2000 r. na psx podajże 15-16 godzin.
Pamiętna data 31-1 grudnia/stycznia
Rekord ustaliłem grając w Crash Bandicoot 3 Warped po czym straciłem PSX gdyż się spaliła...

robaczek

johnx

mnie się pielęgniarki w budzie dopieprzały wzroku... Teraz muszę gogle zakładać przed komputer... Gdzieś czytałem że po 2h grania powinno robić się 20min przerwę. Ale ja nawet nie wiem kiedy te 7h minęło :)

ReVille

Cytat: robaczek w Listopad 04, 2010, 10:30:30 PM
Cytat: ReVille w Listopad 04, 2010, 09:56:22 AM
48 godzin w Heroes'a III

O.o? Co na to lekarze?

wszystko wporzo :) takie seanse się powtarzały po 30-20 godzin :) Heroes III na ustalonych zasadach z kumplami może zająć więcej  czasu niż 48 a grywalność maxymalna :D

weź kumpli(1-2) odpal np. Heroes IV odpal XL odkryjcie całą mapę zbierzcie wszystkie artefakty itp. udoskonalcie wszystkie umiejętności na max + księgę magii a potem truchtem na siebie i walka (pare razy by rozpracować czy naprwade można było wygrać np. słabyszm wojskiem)

Polecam :)

johnx

gały Cię nie napieprzały? @Cobra - znam ten ból. Ten rok zaczął się dla mnie podobnie. 2 stycz. sfajczył mi się komp. Tobie stało się to 1999\2000 r. czy 2000\2001?

ReVille

Cytat: johnx w Listopad 05, 2010, 08:56:54 PM
gały Cię nie napieprzały? @Cobra - znam ten ból. Ten rok zaczął się dla mnie podobnie. 2 stycz. sfajczył mi się komp. Tobie stało się to 1999\2000 r. czy 2000\2001?

oczy wporzo, gorzej z myśleniem pod koniec rozgrywki, mózg myślał o spaniu a nie o taktycznym rozp**rdolu przeciwnika :)

johnx

jak już myśleć się nie da to trzeba wciskać co tylko popadnie :) mnie dawno lewa gała robiła się czerwona po 4h grania. Ale już przywykłem :)

ReVille

Cytat: johnx w Listopad 05, 2010, 11:03:51 PM
jak już myśleć się nie da to trzeba wciskać co tylko popadnie :) mnie dawno lewa gała robiła się czerwona po 4h grania. Ale już przywykłem :)

to też zależy od monitora :)

johnx

no tak ale teraz przed tym samym siedzę co dawniej i oczy nie szcypią jak 2 lata temu...

Cobra

@Johnx - 2000/2001 rok.
Tak się cieszyłem, kiedy 3 grudnia na 8 urodziny dostałem Crash Bandicoot 3 Warped jak nigdy dotąd... można powspominać...
PSX miałem od roku, a tu po nie całym miesiącu od otrzymania Crasha mi pierdo... PSX i Crash poszedł się je... Ale przynajmniej przeszedłem go całego...

johnx

po 15h grania to było do przewidzenia ;) trzeba było na gwarancji do salonu zanieść. Mnie komp chyba 10h bez przerwy chodził i po nim... :(

johnx

Johnx, nie spamuj idioto, to temat o rekordach w długości grania a nie o tym jak długo komp Ci chodził zanim się spalił...

Wrzucam screena, bo od dłuższego czasu nic mnie tak nie wciągnęło. Nie pamiętam żebym spędził tyle czasu na jednej sesji w jakiejkolwiek grze. :D

(kliknij aby powiększyć)

Opis przeżyć wewnętrznych: nie wiem jak tu trafiłem, ale zaraz włączam tryb medytacji i odpoczynek do zmierzchu. :P