Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

youtuberzy

Zaczęty przez mora82, Wrzesień 26, 2017, 03:27:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mora82

Hej,
Czy jest tutaj jakiś youtuber, który tak jak ja uwielbia nagrywać
i wrzucać do sieci filmiki ?
Ostatnio nawet zaczęłam nagrywać serię filmików
o Mortal Combat. Chętnie się wymienię pomysłami i uwagami.
Zapraszam.

johnx

Cytat: mora82 w Wrzesień 26, 2017, 03:27:52 PM
o Mortal Combat
Słabo, że nagrywasz filmy o grze i nie potrafisz poprawnie napisać jej tytułu :P Ale wrzuć link, na pewno wszyscy chętnie zobaczą :D

Kornixon

No ja bardzo chętnie zobaczę...

Może ja coś kiedyś spróbuję ponagrywać i się pobawić.. ::)

orinoko

Jest już sporo Youtuberów zajmujących się gamingiem. Chociażby IsAmUxPompa czy izak LIVE. Poczytaj sobie o ich początkach na apynews.pl/bio-youtuberow i zobaczysz, że wcale nie jest łatwo kręcić filmy o grach. Żeby dojść do poziomu 1 miliona subskrypcji trzeba naprawdę być dobrym i mieć pomysł na siebie.

Kornixon

Cytat: orinoko w Listopad 16, 2017, 06:24:57 PM
Jest już sporo Youtuberów zajmujących się gamingiem. Chociażby IsAmUxPompa czy izak LIVE. Poczytaj sobie o ich początkach na apynews.pl/bio-youtuberow i zobaczysz, że wcale nie jest łatwo kręcić filmy o grach. Żeby dojść do poziomu 1 miliona subskrypcji trzeba naprawdę być dobrym i mieć pomysł na siebie.

Mam nadzieję, że nie są to uwagi kierowane do mojej osoby...  ;D ;D ;D

mareczek34

Nie kieruję swoich uwag do nikogo ale niestety większość z tych osób, które obecnie grają w gry na yt to... :D Naprawdę będzie cud jak młode pokolenie przetrwa po pompowaniu głów tak "wartościowymi" i "mądrymi" autorytetami.

piotrtalikos

Witam, cieszę się że jest taki wątek ja uwielbiam grać i mam swój kanał można mnie oglądać. Najczęściej są ta gry komputerowe. Jeżeli chcecie mnie zobaczyć dajcie znać podam wam mój kanał.

johnx

Cytat: piotrtalikos w Luty 11, 2020, 10:30:42 AM
Witam, cieszę się że jest taki wątek ja uwielbiam grać i mam swój kanał można mnie oglądać. Najczęściej są ta gry komputerowe. Jeżeli chcecie mnie zobaczyć dajcie znać podam wam mój kanał.

Poproszę, chyba że wyglądają jak strona którą się reklamujesz w podpisie to lepiej nie :P