Mortal Kombat 11 - dyskusja ogólna

Zaczęty przez ReVille, Maj 11, 2018, 07:58:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Regis89

Orientujecie sie czy ten Xboxowy event juz.byl, czy ma byc a jesli tak o której? ;P

PurpleRain

Był wczoraj. Nie było na nim nic ciekawego, związanego z Mortalem, oprócz trailerów które już wszyscy widzieliśmy po 29384 razy.

PurpleRain

jako, że niektórzy dostali już grę i sobie w nią rypią (farciarze), to co nieco udało się już w necie zobaczyć:

- screeny z krypty (jest trochę spoilerów, ale nie będę tu zdradzał - jak coś to mogę napisać priv, ewentualnie w sumie możecie sami znaleźć, bo nie jest trudno)
- screeny Frost
- ending Kitany z Towera
- fatal blow Shao Kahna
- trochę introsów pomiędzy Noobem a Sub-Zerem
- sporo skinów i gearów
- fightable NPCs w story - też mogę dać znać na priv, o kogo chodzi w razie czego (ale tego miało, kurwa, nie być, prawda NRS?!?!?!?!?!) - ale tu nie ma dowodów tylko słowa leakera, który dostarczał sporo screenów i combosów

dragon 668

[spoiler]Frost and Kronika are the same person from different time periods. The cyber Lin Kuei are time cops. Geras is future Jax, well his soul in a golem/machine.
You get to make choices during the story.
1st choice is during chapter 3, you play as either Shao Khan or Kotal Khan and determine the ruler of Outworld.
2nd choice is in chapter 6 as young Liu & young Lao on who to give the keys of time to Kronika or Korrupted Raiden.
3rd choice is in chapter 9 as Hanzo & Kuai on whether to pursue Noob or stop Frost.
Final choice is 3 ways in chapter 12 as Jacqui & Cassie side with Young Raiden or Korrupt Raiden or Revenant Liu Kang.

Deaths:
Reptile killed by Erron Black
Ermac killed by Erron Black
Shao Khan killed by Kotal Khan (depending)
Kotal Khan killed by Shao Khan (depending)
Old Jax kills himself to erase Geras from time
Shinnok killed by Kronika
Kenshi/Takeda/Jin killed by Geras & Frost
Old Kuai Lang killed by Noob Saibot
Hanzo killed by Scorpion
D'Vorah killed by Jade

Cameos
Hotaru
Li Mei
Dagon
Sindel
[/spoiler]

WTF Chyba fejk.

SlaveMe TortueMe KillMe

Luna

Shao kozak. Bardzo mi się podoba, że zostawili mi drwienie z przeciwnika:D

Gimli

1) To ja też coś wrzucę:

[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=Ws5l5H-ULkc

Mam nadzieję, że to nie photoshop. Jeżeli to prawda, to będę zadowolony choćby z tego, że Sektor i Cyrax pojawią się jako przeciwnicy w fabule.

I ten spoiler na zagranicznym forum o śmierci Scorpoiona z rąk D'Vorah, śmierci starego Kano przez zabicie młodego kano będzie chyba prawdziwy (na to wygląda). Choć tamten przeciek mówił też o 3 ukrytych postaciach. Nie wiem konkretnie, co przez to rozumieć. Coś jak Frost, którą możemy odblokować? Jeżeli tak, to ten przeciek można potraktować z dystansem.
[/spoiler]

2) I odpowiedź do postu Dragona:

[spoiler] Ten leak wydaję się dość mało prawdopodobny. Geras w jednym z intro mówi, że istnieje od bardzo, bardzo dawna. Dlatego myślę, że koncept Jaxa zamienionego w Gerasa jest po prostu nieprawdziwy.[/spoiler]

SlaveMe TortueMe KillMe

W wycieku nazw aren jest jedna nazwana chyba Cybar Lin Kuei czy coś tam. W sumie po chuj taka arena bez dorzucenia cyborgów.....? Może będą w pierwszym packu..... Nawet jeśli to fake to Sektor wygląda zajebiście....

EDIT:
Cyber Lin Kuei Assembly - tak niby się nazywa ta arena

PurpleRain

O kurde wyciekł też fatal blow i fatality Frost (na youtubku wszystko do znalezienia). Fatal blow rozpierdol, fatality również bardzo dobre, jestem w szoku, świetnie to wygląda!

SlaveMe TortueMe KillMe

Fatal zaczyna się świetnie: lobotomia, dyndające kichy.... tylko ta końcówka z wysadzaniem mogłaby być inna. Dlatego dostaje  takie 4 na szynach....... Blow Joba nie znalazłem...... :)

PurpleRain

Ogólnie najebało tyle rzeczy, że aż nie chce mi się wszystkiego postować i o wszystkim gadać. Może ktoś inny coś napisze np. o fatality Kroniki, drugim Kitany i nintendo switch trailerze ;)

Ja na ten moment jeszcze twardo się trzymam przed spoilerami ze story, ale już pierwsze mnie dosięgnęły niestety. Poza tym to chyba nieuniknione, że jeszcze coś do mnie trafi, nawet mimo tego, że nie chcę tego przed wtorkiem/środą wiedzieć.

Malvado

Kurde liczę po cichu, że niektóre sklepy będą miały ją w dystrybucji już w święta :)

Kornixon

Stało się! Po jedenastu grach. 27 latach cyklu. Doczekaliśmy.się. Jax przy fatality ma dalej metalowe łapska.