Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

O nas.

Zaczęty przez Mkmaniak, Maj 20, 2007, 05:47:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tibo

Imie:Kuba
Nick: Tibo
Miasto:Warszawa
Zainteresowania:
-Filmy
-Gry:Baldur's Gate 2 Cienie Amn, Baldurs's Gate 2 Tron Bhaala, Fallout 1, Fallout 2, Neverwinter Nights 2,seria mk
-sport:Koszywkówka, kolko i krzyzyk ;p
-muzyka:System OF A Down ,Serj Tankian i wiele innych

Ashrah

A ja jestem Anita i mam 21 wiosenek. Uwielbiam Mortal Kombat od dzieciaka. Moi ulubieńcy to Nightwolf, Sindel, Fujin, a zwłaszcza Ashrah. Ponadto interesuję się kultura indiańską. Jestem tu nowa i nie wiem co jeszcze mogę o sobie napisać.
Jestem otwarta na pytania ^_^

davidkoz

ja gorąco witam i pozdrawia,

Napisałaś o sobie wiele i wystarczy na sam początek;p

Maniak

Życze wszystkim pogodnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, zdrowia, radości i wiosennego nastroju :)

_cyBeR_

Cytat: Maniak w Marzec 22, 2008, 08:04:16 AM
Życze wszystkim pogodnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, zdrowia, radości i wiosennego nastroju :)

Nawzajem  ;D

Nie chciałem zakładać nowego tematu a o to my photo ( :) )

http://img59.imageshack.us/my.php?image=fotka14xl3.jpg

davidkoz

Nie bylo mnie przez święta więc nie mogłem wam pożyczyć, mam nadzieje, że wszystkim mijają one w dobrej zabawie i spokoju, pozdrawiam wszystkich  ;)

Mkmaniak

Cytat: Ashrah w Marzec 01, 2008, 09:23:25 PM
A ja jestem Anita i mam 21 wiosenek. Uwielbiam Mortal Kombat od dzieciaka. Moi ulubieńcy to Nightwolf, Sindel, Fujin, a zwłaszcza Ashrah. Ponadto interesuję się kultura indiańską. Jestem tu nowa i nie wiem co jeszcze mogę o sobie napisać.
Jestem otwarta na pytania ^_^

Witaj.
No koledzy, mamy na pokładzie kolejną fankę MK, jest to nie często spotykane, aby żeńska część interesowała się MK, więc ja bardzo serdecznie witam w gronie Mortalowców i myślę, że będzie się miło rozmawiało, podziwiało nowe wytwory Midway itp.

Mnie też długo dosyć nie było, wybaczcie, ale trochę brak czasu, ale staram się to nadrobić i także moje bardzo spóźnione życzenia świąteczne. Życzę wszystkim, żeby nie było kłótni na forum, zbędnych offtopów i tego, żeby nowi użytkownicy, których przybyło, jak zauważyłem po długiej mojej przerwie w odwiedzaniu tego forum szukali interesujących tematów i zbędnych nie zakładali.
NAJLEPSZEGO!
:)czne przyjmijcie.

Adept

Czemu nikt nie daje swoich fotek ;-) od dzisiaj jest taka akcja zorganizowana dawaj piątaka... Eee nie , Akcja " każdy wrzuca swoje fotki " ;) no kaman

Ps. Kłótni    ;D

davidkoz

oj Adept cos sie taki zrobil co? Ostatnio jak wrzuciles swoja fotke bo twarz miales zakrytą wiec dlaczego chcesz zdjecia od innych? hehehe sam daj, mnie juz wielu formuowiczów widzialo  ;D

Maniak

Stwoszmy swoje podobizny w Armageddonie, albo w simsach 2 i dajmy zdjecie ;)

Mkmaniak

Zrobić jest prościej niż np. opisać, narysować?
ps. Sory, ale nie mogę się powstrzymać. Tak napisaliście jeden pod drugim, hehe jak bracia normalnie. xD
:-[ :-\

_cyBeR_

ja już dałem swoje zdjęcie  :P

p.s. co tak kiepsko ? Wy o tej godzinie chodzicie spać ?  :o  Ja zawsze chodze o 5 spać a wstaje o 8 :)   

a co do tych zdjęć

boicie się

Adept

Adept się niczego nie boi ( Nawet kosmicznych televizorów ) . To moja fota ( Autentyczna ) z mojego nowego filmu ;-) :

PS. A wraz z Davidkozem jesteśmy nocnymi wilkami ;) chodzimy bardzo późno spać

davidkoz

o LOL  ;D podoba mi się, jak scena z horroru albo Tomatopomidoro czy jakoś tak  :)

PS. oczywiście

a jak juz dajecie te swoje zdjecia to i ja dam, przepraszam za fajke tak samo jak Adept  :D ale Ci ktorzy mnie widzieli to juz widzieli i spotkal ich wielki zaszczyt  ;D

http://mkc.honmaru.pl/dawid/dawid/do%20mk.jpg

SlaveMe TortueMe KillMe

To ja też skrobnę...........

W tym świecie jestem znamy pod imieniem SlaveMe....................
Mieszkam w WMG......
Obecnie nie tracę czasu na nic co nie ma sensu..................................
Najświętsze rzeczy w moim życiu to : Rock, MK, Dzieła Qutentina Tarantino ale przede wszystkim moi przyjaciele, który raz po raz pokazują mi, że nie zasługują na ten tytuł..............
Ukochany zespół - QSOADNWIMR............. polskie też podać? A proszę: BSSNLJRitd.......
Interesuję się: seryjnymi mordercami, bronią masowej zagłady, dziewczętami hmm... to powinienem napisać na początku,, śmiercią. [szybko tracę zainteresowanie.....]
Nienawidzę: WSZYSTKIEGO........ i nie żartuję ty żałosny czytający stare posty jebany chuju, zdychaj śmieciu albo sam ci flaki wyszarpię..............
Moje marzenie: już przeszło dawno temu a że nie udało się to i nie ma sensu pieprzyć o tym........................
Następny akapit to same bzdury ale trochę zmieniło: Wszystko co żyje ma moją pogardę........

Z tego miejsca jako, że od dawna tu jestem chciałbym powiedzieć, że zajebiście się cieszę, że taka persona jak dżonks potrafiła zapamiętać moje imię choć wszystkim [a mnie najbardziej] to wisiało.......

Gińcie wszyscy i wasze rodziny też........................................

Wasz Lord..............
                                                                                       SlaveMe TortureMe KillMe