Czy Goro bedzie grywalną postacia w MK9

Zaczęty przez Gor0, Listopad 11, 2010, 08:07:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czy  uważacie że Goro bedzie grywalną postacia w MK9

Tak
2 (33.3%)
Nie
1 (16.7%)
Nie wiem
3 (50%)

Głosów w sumie: 6

Głosowanie skończone: Listopad 26, 2010, 08:07:55 PM

Gor0

Wiem że Goro wystapi w MK9 ale nie wiem czy bedzie postacia grywalna proszę o wasze zdanie

johnx

trudno powiedzieć, ale mam nadzieję że nie. Wkurza mnie kiedy 2 gracz wybiera sub bossa i cieszy się że udało mu się zabrać połowę życia graczowi 1. Chodzi mi gł. o tryb vs. jeśli ktoś gra takim pudzianem to szanse nie są równe. Czego warta jest taka gra?

Gor0

Nie jestem pewien czy Goro zadaje wieksze obrażenia, ale uznam że wiesz lepiej.Mam nadzieje że bedzie a jeśli tak to oby zrobili kintara by był ktos o gabarytach jak on.mam nadzieje ze bedzie ale nie zrobia go równego siłą innych zawodników :)

johnx

w mkd na gc i mka był poziom wyrównania szans - sub bossowie i bossowie zadawali ciosy równe siłą innych zawodników. Ale ja napisałem powyższego posta z myślą o klasycznych mk bo to na nich ma opierać się mk9. Nie wiem czy grałeś w te starsze części, ale tam goro i kintaro mieli powera :)

Gor0

Nie grałem w stare częsci ale wiedziałem o tym"powerze" wiec nie wiadomo ale byłby fajnym urozmaiceniem
a jęśli bedzie miał powera to bedzie to mały handicap dla słabszych graczy
sory nie pomyslałem ze chodzi ci o stare częsci

Nie no, to już lekka przesada. Rozumiem, że masz hopla na punkcie tej postaci, ale bez przesady. Dwa tematy praktycznie o tym samym i jeszcze dyskusja na ten sam temat w trzecim temacie to już przegięcie... Ten zamykam. - mod.

Maniak

na 100% będzio można grać czasem Goro, są do niego tajne ciosy, mogliśmy nim zagrać w Challenge Tower - challenge #150 (Gor-Owned), na pewno Edzio umieści go w przyszłych DLC, jak i jego tak i Kintaro i Shao-kahna.