Ulubiona postać z MK Trilogy ?

Zaczęty przez Kufir, Maj 28, 2006, 06:07:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nefarius225

Akurat w MKT jak i UMK3 i MK3 nie gram Subem WCALE. W tych częściach jakoś nigdy go nie mogłem poczuć, ale dawałem czadu C. Smoke'iem. Lubię tę postać prawie (a może nawet całkiem?) tak samo jak Sub-Zero.

KaroxPL

Ja tam Baraką i Quan'em-Chi Miżdiłem.

Nefarius225

Cytat: KaroxPL w Marzec 04, 2012, 10:57:34 AM
Ja tam Baraką i Quan'em-Chi Miżdiłem.

Baraką dawałem nawet radę w dwójce.
PS: Ciekawy avatar :)

KaroxPL

Oops Trilogy pomyliło mi się z Gold d; Dlatego jest napisane "Quan-Chi" sorry moja inteligencja :P.
A Awatar to połączenia Serjego Tankiana z Ermaciem taka tam Hybryda ;p.

Nefarius225

Cytat: KaroxPL w Marzec 04, 2012, 03:08:59 PM
Oops Trilogy pomyliło mi się z Gold d; Dlatego jest napisane "Quan-Chi" sorry moja inteligencja :P.
A Awatar to połączenia Serjego Tankiana z Ermaciem taka tam Hybryda ;p.

Wiedziałem o pomyłce ale umarłemu się nie zdarzy. Wypadki chodzą po ludziach  ;D looz

KaroxPL

A do tematu w Mortalu to Ermaciem Noobem ;d

Johny Cage94

Matesik

Adept

Cytat: Matesik w Marzec 20, 2012, 08:20:21 PM
Scorpion ;) I wszystko jasne ;)

No właśnie NIE wszystko jasne :P dlaczego Scorpion? A nie np. Human Smoke? Fajnie by było jakbyście argumentowali swoje wypowiedzi. Np.

"Scorpion dlatego, że najwięcej nim grałem w dzieciństwie i do dziś mam sentyment do niego w MKT." lub "Scorpion, ponieważ ma teleport do przodu, który mocno poprawił tę postać w porównaniu z UMK3" :P Da się? Da się.

Maniak

Adept masz racje, Tak jak Pani mówiła w szkole podstawowej, Pełnym Zdaniem odpowiadamy:-)

Anevis

Zawsze mi się bardzo podobał Sub-Zero niż Scorpion, więc często nim grałem. Umiejętność zamrażania !
W MKII lubiłem pogrywać Liu Kangiem, ponieważ zamiana w smoka i pożarcie przeciwnika do pasa wyglądało super!

ShaQ

Myślę, że moją ulubioną postacią z MKT jest Stryker. Dość najmniej używana i lubiana postać, lecz u mnie jest całkiem odwrotnie. Fajny ma Firendship (te wszystkie inne postacie biegające po arenie :D ). Kiedy pierwszy raz grałem w MKT, on był moją pierwszą postacią.

Po Strykerze jest:
- Sub-Zero
- Jade
- Jax