Cytatzn. martwisz się, że rozjebali ich a w grze będą zupełnie inne wersje nie te co w zwiastunie?nie martwię się, uważam, że to byłby zajebisty ruch, gdyby tych postaci w ogóle nie było w grze
CytatPowód rozjebania tych postaci jest prosty. MUSIELI pokazać gore w trailerze, bo bez tego nie byłby to Mortal Kombat
CytatZ oceną tych postaci KAMEO jeszcze się wstrzymuję. Poczekam jak to wygląda i dopiero odpalę protokół narzekania
Cytat: ender w Maj 21, 2023, 12:53:17 PM
Co do fabuły, to miałem nadzieję, że oba zakończenia poprzedniej części będą kanoniczne. W sensie, że nastąpiło jakieś rozdzielenie rzeczywistości, Liu buduje swoją, Shang swoją, ale taka sytuacja z jakichś powodów nie może trwać, wtrącają się inni tytani i następuję turniej który ma wskazać, która rzeczywistość przetrwa. Na razie nic nie wskazuje, żeby miało pójść w tę stronę
Cytat: Nazwa użytkownika: w Maj 21, 2023, 06:08:46 PM
pewnie aż tak nie będzie, ale myślę, że jest jakiś powód rozjebania w trailerze tylu postaci
Cytatnastępuje turniej który ma wskazać, która rzeczywistość przetrwatak mniej więcej rozumiem tytuł - nie jako reboot czy remake, tylko przedstawienie pierwszego turnieju MK, więc spodziewałbym się postaci z tamtego okresu.
CytatW każdym razie, ja, o ile będę śledził kolejne newsy, nastawiam się, że tym razem kupię dopiero pełną edycję.i słusznie, bo już zapowiedzieli, że pierwszy KP będzie zawierał 6 postaci + 5 kameo, jeśli będzie więcej, to nie warto kupować tych wybrakowanych odpadów aż do czasu wydania kompletnej wersji.
Cytat"Mortal Kombat 1 will feature reimagined fighters like they've never been seen before, including Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, and many others."no właśnie - na przykład martwi