TAG , czyli duety do mety w nowym MK

Zaczęty przez Semek, Marzec 18, 2011, 03:37:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Semek

Otwieram ten temat, ponieważ jak się spodziewam będzie wielkie zainteresowanie walkami w timach. Kto z kim , gdzie  i jak ? Tutaj możecie wylewać swoje najskrytsze fantazje w zakresie TAG MODE.......podkreślam ,że chodzi o TAG Mode, a nie fantazje łóżkowe co niektórych userów :) Tak więc zapraszam, aby swoje spostrzeżenia przelewać tutaj.

Piekielny Scorpion

No ja to głównie będę grał team
Scorpion Sub-Zero wydaje mi się że może być ciekawy team
i ewentualnie
Cyrax Ermac
Quan Chi Shang Tsung
Kitana Milena

Semek

Ja liczę na team Sub Zero / Smoke. Ciekawi mnie jak rozwiążą specjale Smoke`a. Po cichu liczę, że ten przyjacielski duet będzie mocarny :) Więcej się wypowiem , jak już obadam po premierze.

ReVille

Kabal/Raiden
Nightwolf/Sub-Zero
Sonya/Kitana

Kitana,Sindel,Tomek

Ja to widzę jak zwykle troszkę inaczej :P

Mileena - Baraka
Sindel - Jade
Cyrax - Smoke
Reptile - Shang?

Mateuka

george19966

Kitana/sonya
Liu kang/Kung lao
Cyrax/Sektor
Sheeva/Sindel
Baraka/Mileena
Jax/Stryker

Fajnie by wyglądały : )

Semek

Panowi i Panie mam nadzieję,że po premierze się rozpiszemy dlaczego gramy takim a nie innym teamem :)

george19966

DanOrdo

Cage/Kabal
Ermac/Sub-zero
Smoke(jeśli będzie)/Cage takimi napewno tagami będę grał :D

Wichura

Nie wiem czy ktos zauwazyl ale Tag Mode nie jest taka nowoscia w MK jak sie wydaje przeciez w UMK 3 byl tryb 2 vs 2 gdzie mozna bylo zmieniac postacie w trakcie walki wiec nie rozumiem czemu zachwalacie ze to nowosc itp.skoro to juz bylo tylko jest teraz w odswiezonej wersji

Luna

Cytat: Wichura w Kwiecień 19, 2011, 09:58:00 PM
Nie wiem czy ktos zauwazyl ale Tag Mode nie jest taka nowoscia w MK jak sie wydaje przeciez w UMK 3 byl tryb 2 vs 2 gdzie mozna bylo zmieniac postacie w trakcie walki wiec nie rozumiem czemu zachwalacie ze to nowosc itp.skoro to juz bylo tylko jest teraz w odswiezonej wersji
Tam było 2 on 2, a nie Tag. Tutaj możesz zmieniać zawodników płynnie podczas walki, tam jeden ginął i wskakiwał drugi. To ZNACZNA różnica.

Ninja-Spectre

Tag mode były już w MarvelvsCapcom czy X-menvsStreetFighter

Semek

Cytat: Ninja-Spectre w Kwiecień 20, 2011, 12:03:50 AM

Tag mode były już w MarvelvsCapcom czy X-menvsStreetFighter

Super Ninja, ale piszemy o Mk, a nie capcomowych fajterach;)