Aktualności:

Zamiast shoutboxa Discord PFMK

Menu główne

Sprawy dotyczace forum

Zaczęty przez Bodzio, Wrzesień 03, 2005, 06:57:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bodzio

W tym temacie będą pojawiać się informacje dotyczące forum.

Mkzm

chciałbym dodać małą wiadomośc dla nowych jak i starych uzytkowników nie zapominajcie o kanale #mortalkombat który ostatnio zaczoł powracać do życia więc szkoda by było żeby kanal znowu świecił pustką :( jeżeli nie wiecie jak wejść na kanał to polecem odwiedzić strone www.mortal-kombat.prv.pl i tam jest opisane jak dostać się na kanal :D :P

Gunman

Ja również chciałbym powitać wszystkich użytkowników. Chodź przy starym forum moja ekipa się nie udzielała to mamy nadzieję, że teraz stworzymy zgodne i porządne 'community'  :)

davidkoz

Witam wszystkich użytkowników

tHrol

Jak poprzednik :D Hello wszystkim ;)

Alien

Witam wszystkich forumowiczów w swoim imieniu ;)

Devile

Czesc :) Fajnie, ze forum powrocilo :)

Ana

Witajcie^^ miło jest tu znowu wpasc i podyskutowac :) a co do forum... naprawde zapowiada sie ciekawie  :twisted: ^^

SkY-MasTeR

Nareszcie Działa Forum Szkoda Że Zapomniałem Starego Hasła Od Konta...Ale Tak Zauważyłem Że Dużo Jest Zmian I Sie Ciesze Zresztą Nie Pamietam Starego Forum...I Witam Wszystkich Nowych i Starych Użytkowników!

MASTER

Powróciłem i ja, witam wszystkich :).

cygi

Witam wszystkich forumowiczów!!!
Mam nadzieję, że się dogadamy :P ...nie tylko w sprawach MK :D
Oby było ciekawie ;)

miniroch

Wróciłem i witam zarówno tych co doszli, jak i znanych mi użytkowników :)

Jarzyk

Chcąc, nie chcąc, ja jestem nowy i ciesze sie, że moge podyskutować na tym forum! Mam tylko prośbe, moje forum o MK jest tak puste, że aż strach, moglibyście i tam czasem wpaść. Jak wejść na forum - www.mortalkombatisland.glt.pl i wszystko jasne!

Malvado

Jarzyk to forum powstało właśnie po to, aby zjednoczyć cały świat Mortal Kombat na tej stronie  :D.

Jarzyk

Cytat: "Malvado"Jarzyk to forum powstało właśnie po to, aby zjednoczyć cały świat Mortal Kombat na tej stronie  :D.

SWEET :D