Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

Nowa postać za wygraną Shao Kahna

Zaczęty przez davidkoz, Wrzesień 09, 2010, 11:37:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

davidkoz

Ed Boon na Twitterze poprosił fanów Mortal Kombat, aby Ci oddali głos na Shao Kahna jako największego złoczyńce w grach wideo. W zamian za wygraną Ed obiecał, że ukaże nam nową postać oraz screeny lub coś innego "cool" związanego z serią MK.

Zapraszam wszystkich tutaj, aby oddawać na niego głos.

Piekielny Scorpion

Martins

Do tego z jakąś lamą z Gears of War - dramat. Zresztą i tak całość powinien wygrać Kefka ;D

Ninja-Spectre

Wyrównało się. Miejmy nadzieję, ze nasz imperator zjedzie tego przerośniętego krokodyla :D.

Kazak

Czemu jak wszedłem w ten link to od razu pisze przy tym szajsie z GoW'a "your vote"? Chyba się komuś linki pomyliły!!!

Semek

Poszło. Kurcze SHAO przegrywa z tym psycholem z GOW:( Dawać ludzie głosować!!!!!!!!!!!

Mateuka

Shao przegrywa ale minimalnie ;) głosować wszyscy! no chyba chcemy więcej wiadomości o Mortalu

davidkoz

Piszcie znajomym, aby na niego głosowali, aż tak wielkiej różnicy nie ma.

Mateuka

ale ci ludzie to kiepy na tej stronie z głosowaniem. moze nie rozumieją pytania i głosują na tego ktory brzydszy :P?

Piekielny Scorpion

berry

Ależ zacięta rywalizacja. Zagłosowałem i jest ...
... remis!

Infern

Dobrze że przeczytałem ten temat wcześniej na informatyce w szkole, poszło 12 głosów no i mamy remis!

Cobra

Nie znów taki remis... przegrywamy liczbą oddanych głosów, nie procentem...

Semek

Ooo widzę ,że się prawie wyrównało różnica setek głosów, a nie jak wcześniej prawie tysiąca:)

Mateuka

śledziłem to dośc dokładnie i w pewnym momencie było różnicy tylko ok 40 głosów na niekorzyśc Khana. Ale wszystko jeszcze sie moze zmienic ;) Oby wyszło na nasze i imperator wygrał :)