Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

Nowa postać za wygraną Shao Kahna

Zaczęty przez davidkoz, Wrzesień 09, 2010, 11:37:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Semek

Lipa z midem, przewaga się powiększa. A tak ogólnie to Kahn ma wygrac ta runde czy cały turniej?? Bo jeśli cały to nie ma szans tam jest vader, joker, wario i kerrigan.NIE MA SZANS NA ZWYCIĘSTWO:( Poza tym sądzę ,że Edek i tak przedstawi nowego/ych fighterów:)

lolLoL29

Ja nie wiem na co Ci ludzie glosują ,ja już oddałem głos 3 razy :P jest ok 120 na niekorzysc Shao:/

Semek

Cytat: lolLoL29 w Wrzesień 10, 2010, 03:50:06 PM
Ja nie wiem na co Ci ludzie glosują ,ja już oddałem głos 3 razy :P jest ok 120 na niekorzysc Shao:/

Jak to robisz usuwasz cookie, czy jak?
Bo z tego co widzę to te pidy od gearsow dubluja glosy, wiec ja tez tak zrobie

Mateuka

janos567

Zastanawiam się czy nie da się zrobić tak, aby zrobić gotowy link jeżeli się na niego w chodzi odrazu oddaje głos na Shoa można byłoby gdzieś powysyłać te linki :D

Semek

Cytat: janos567 w Wrzesień 10, 2010, 04:04:59 PM
Zastanawiam się czy nie da się zrobić tak, aby zrobić gotowy link jeżeli się na niego w chodzi odrazu oddaje głos na Shoa można byłoby gdzieś powysyłać te linki :D
da się taki link stworzyc?
Jesli tak to rób ja zaraz powysyłam:)

Cobra

! AMAZING ! RÓŻNICA 4 GŁOSÓW !

Semek

6 głosów, dalej shao:) Na facebooku wyczytałem ,że jak wygra to może zrobią rendera jak shao masakruje tego gada:)

Cobra

ALE EMOCJE, 2 GŁOSY ! W OGÓLE KIEDY TO SIĘ KOŃCZY ?

JESZCZE RAZ AMAZING ! DOSŁOWNY REMIS !

SHAO WYSUNĄŁ SIĘ NA PROWADZENIE, NOWA POSTAĆ JUŻ MAŁYMI KROKAMI SIĘ ZBLIŻA !

Semek

Co tu się oszukiwać jakieś amerykańskie dzieci neo głosują na tego raama. Jak to możliwe nie mam pojęcia. Shao to kozak, a tamten nawet nie ma dobrej histrii pojawia sie na moment w grze.

Mateuka

KHAN NA PROWADZENIUU! :D dzieki moim 10 głosom przed chwilą :) nie wiem jak to zrobilem ale chyba z 10 głosow pod rząd oddałem z mojego kompa w domu bo wczesniej z wszystkich kompów w pracy głosowałem :)

Semek

Cytat: Mateuka w Wrzesień 10, 2010, 04:56:42 PM
KHAN NA PROWADZENIUU! :D dzieki moim 10 głosom przed chwilą :) nie wiem jak to zrobilem ale chyba z 10 głosow pod rząd oddałem z mojego kompa w domu bo wczesniej z wszystkich kompów w pracy głosowałem :)

Hahahaha. Ale to i tak nic nie da:( musi być przewaga minimum 100 głosów. Jeśli nie będzie przy pól na pól to wtedy suuja głosy z poprzednich wraz z tą rund. Przy takim układzie Shao odpada.

Hmm jescze 8 h także ja sobie jutro sprawdzę:)

robaczek

Nie podoba mi się ten konkurs... >:(
http://uk.gamespot.com/greatest-video-game-villain/vote/battle-hub/index.html?battle_id=24
Co za idiota pozwolił, by Kain przegrał (i to z jakimś czymś, co przypomina dziurawy dywan!)? I jak to możliwe, że Vader nie ma miażdżącej przewagi?

Ale i tak fajnie byłoby jakby Kahn wygrał. Choć wątpię, bo MK nie jest tak popularny, by mógł konkurować z nowymi produkcjami.

Semek

HAaaaaaahahahahaha jakie tam walą sobie pociski w komentarzach hahahahaha

davidkoz

Fanboye X-Boxa głosują na RAAMA i ciężko będzie wygrać, bo na początku było 91% dla Shao i nagle zaczął prowadzić RAAM, więc bez komentarza ;)