Cy byście zmienili w MK:A??

Zaczęty przez Shao Kahn, Grudzień 17, 2006, 05:31:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hero

A myślicie że teraz tak robie :) Nie, tak za dziecka się bawiłem teraz to jestem opanowany i gram dla zabawy i zabicia czasu :wink:

Sim

Każdy przez to przechodził :wink: teraz gra się dla wyzwania. Chciałbym mieć wszystkie te Mortale (MK:DA, MK:D i MK:A) na X-Boxa ale nigdzie nie mogę znaleść :cry: a poza tym brak funduszy :x
Tak to bym szpilał w to ile by się dało a potem lał każdego :twisted: oczywiście w Mortalu :wink:

Jarzu

-zakończenia są fatalne (lepsze w obrazkach by były),
-kreate-a-fatality jest do bani - ja bym wstawił chociaż po jednym zwykłym fatalu,
-więcej Kreate-a-Fighterów (jak w SC3, po 10 na memorke),
-wszystkie dotychczasowe areny, a nie tylko kilka z MKD,
-oczywiście Biografia postaci

Shihan_Yosuzu

Co bym zmienił w Mortal Kombat Armageddon? hmmm...
A więc po kolei:
1.Dał postaciom ich klasyczne ciosy (np. Cyraxowi siatkę)
2.Zmieniłbym  WYGLĄD I GŁOS MOTARO bo ten z Mk:A nie budzi
u nie respektu ;]
3. Dodałbym klasyczne fatality
4. Dodałbym wszystkie arenki z poprzednich części (jak podsumowanie
serii to podsumowanie serii ;D )
5. Na pewno dałbym Living Forest z Mk 2 i Mk 4 ;]
6. Kreate a fatality dałbym jako dodatek ;]
7. Zmieniłbym te zakończenia (jakieś filmiki bym powrzucał) ;]
8. Edytowałbym trochę bossów (wyzej wspomniany Motaro powinien być taki jak w mk 3, a Kintaro wygląda troche jak tuchło w porównaniu z tym z mk 2 ;D)

Shotgun

z tymi zakończeniami się zgadzam. takie to nudne, mogli by sie postarać o filmiki jak w Tekkenie.
zmieniłabym jeszcze stroje do kilku postaci bo są denne ^^;

Ana

- "system" (LOL) rzutów
- wprowadzić system trapów
- reversale i chickeny
- zmienic system poruszania sie
- zmienic animacje zawodników
- zmienic rendery postaci kobiecych
- wyjeb... infinity

to tak na "dzien dobry"

davidkoz

Cytat: "Ana"- "system" (LOL) rzutów
to tak na "dzien dobry"

Mi się podoba. Nie chce takiego jak w Tekken'ie czy Dead or Alive ( czy jak to się pisze ). To co jest w zupełności mi wystarcza  :D Co do reszty to się zgadzam.

Ana

Cytat: "davidkoz"
Cytat: "Ana"- "system" (LOL) rzutów
to tak na "dzien dobry"

Mi się podoba. Nie chce takiego jak w Tekken'ie czy Dead or Alive ( czy jak to się pisze ). To co jest w zupełności mi wystarcza  :D Co do reszty to się zgadzam.
Może jestem zbyt wymagajaca co do bijatyk ale od BIJATYKI oczekuje czegos wiecej niz jeden rzut dodany "na odpierd... sie"

davidkoz

No bo lepiej grać w gry, w które naciska się z ultra prędkością i wygrywa się walki z doświadczonymi zawodnikami. Coś o tym wiem, bo moj 4 letni kuzyn i nie tylko on, nie raz skopał mi tyłek w grach typu ( SC czy Tekken ). Wole te rzuty na od***** się i mieć bijatyke bardziej taktyczną.

Ana

Cytat: "davidkoz"No bo lepiej grać w gry, w które naciska się z ultra prędkością i wygrywa się walki z doświadczonymi zawodnikami. Coś o tym wiem, bo moj 4 letni kuzyn i nie tylko on, nie raz skopał mi tyłek w grach typu ( SC czy Tekken ). Wole te rzuty na od***** się i mieć bijatyke bardziej taktyczną.
teraz to mnie ujales :) po prostu bezcenne :)

a ja wole myslec i kombinowac podczas walki :)

Hero

Hmm, rzeczywiście rzutów by mogło być więcej niż jeden, ale ja podczas rozgrywki nie odczuwam pod tym względem braku, choć niektóre postacie mają skopane te sekfęcje :?

Cytat: "davidkoz"No bo lepiej grać w gry, w które naciska się z ultra prędkością i wygrywa się walki z doświadczonymi zawodnikami. Coś o tym wiem, bo moj 4 letni kuzyn i nie tylko on, nie raz skopał mi tyłek w grach typu ( SC czy Tekken ). Wole te rzuty na od***** się i mieć bijatyke bardziej taktyczną.
Davidkoz: Masz takie samo zdanie na ten temat co ja :)

papa_snejk

co do taktyki to polecam samurai shodown 5 special
ludzie zainteresujcie sie tym tytułem!

Dantos

Jezu papa ty muisz tak wszytko wciskac na sile .Jezeli to ci poprawi samo poczucie to ja gralem w ta gre i jest cakiem fajna ,ale nie na dlugo

Malvado

Gdybym miał na to wpływ to:

- zmieniłbym Motaro (co to k*wa jest?)
- dodał filmiki na końcu
- nie robił MK co rok byle tylko wypuścić

papa_snejk

Cytat: "Dantos"Jezu papa ty muisz tak wszytko wciskac na sile .Jezeli to ci poprawi samo poczucie to ja gralem w ta gre i jest cakiem fajna ,ale nie na dlugo

w którą cześć? bo ja najbardziej lubie 5 special. i te fatale :) w mk było wyrywanie serca ale nie jedzenie!!! samsho potrafi dostarczyć dużo więcej frajdy niż dwuwymiarowe mortale. chętnie pogram z kimś w ss5sp. piszcie na pw