Na stanie były 3 rodzaje ale ze swojej głupoty jednego się pozbyłam bo wsadziłam do zamrażarki i można się domyśleć że rozsadziło butelkę Tak więc pilznera nie posmakowałam
W takim przypadku
Uno - Wyjmujesz delikatnie zamrożone piwo
Due - Wkładasz do miski i odstawiasz by stopniało
Tre - Większe kawałki wyjmujesz rękę, mniejsze za pomocą sitka
Quatro - Tak przecedzony browar wlewasz w inny pojemnik i znów schładzasz
Achtung - Nie wkładaj go znów do zamrażarki gdyż sytuacja może się powtórzyć !
Oczywiście istnieje alternatywna i szybsza wersja zakładająca przekształcenie naszego piwa w stanie stałym w loda i zlizaniu go od razu. Opcja organoleptyczna jest jednak ryzykowna z uwagi na kawałki szkła mogące znajdować się na powierzchni piwa.............
Wybierz Swoje Przeznaczenie!