Aktualności:

Zawieszenie działalności forum od maja 2025. Czytaj więcej

Menu główne

OFICJALNY KOMIKS MKX

Zaczęty przez SlaveMe TortueMe KillMe, Styczeń 06, 2015, 03:32:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Filx

Aha, czyli tak to wygląda. No spoko, chociaż nie podoba mi się pomysł z odcybordżaniem Kuai Lianga. Dzięki za link, Purple :D

Rv0000

Wyszedł kolejny chapter. Kończy się w dość ciekawym momencie, warto przeczytać.

[spoiler]Kotal ściąga na siebie gniew armii shokan. Scorpion i Sub-Zero się spotykają, w następnym rozdziale będą walczyć. Co ciekawe samo starcie jest wyczekiwane przez Havika, który chce zdobyć duszę Hanza jak również Kamidogu dla siebie.[/spoiler]

Kornixon

Kurde, dlaczego Havik nie jest w grze widać że nie jest zwykłym pionkiem w komiksie, w którym najprawdopodobniej go uśmiercą czego im nie daruję  >:(

SlaveMe TortueMe KillMe

Kornixon

Filx

Cytat: Kornixon w Marzec 30, 2015, 02:56:32 PM
Cytat: SlaveMe TortueMe KillMe w Marzec 30, 2015, 08:30:07 AM
Oby zrobili go Bossem.....

Wirtualne piwo u mnie masz :D
A ode mnie sok pomidorowy, bo mi opcja nie podchodzi.

Kornixon

Filx

Mialem na mysli Havika na bossa.

Rv0000

Havik jako boss to dość ciekawy pomysł i w sumie nadałby się w pewnych okolicznościach. Osobiście liczę, że boss jednak okaże się niespodzianką bo Shinnok wg. mnie nadaje się co najwyżej na miejsce Shang Tsunga, całkiem ciekawy jest i niby był Elder God'em ale niestety nie jest wielką potęgą. W Mortal Kombat 4 czułem, że głównym bossem jest tak naprawdę Goro, a Shinnok to taki deser po trudniejszej walce. 

wodny

Bossem raczej będzie Shinnok, ale Havika ujrzałbym z wielką chęcią.

Filx

Możliwe, że niestety będzie bossem Shinnok, ale pewnie w jakiejś mocniejszej formie, aczkolwiek ja chciałbym zobaczyć kogoś innego, na pewno unplayable.

wodny

Cytat: Filx w Marzec 31, 2015, 03:14:31 PM
Możliwe, że niestety będzie bossem Shinnok, ale pewnie w jakiejś mocniejszej formie, aczkolwiek ja chciałbym zobaczyć kogoś innego, na pewno unplayable.
Czemu kogoś niegrywalnego? Im więcej postaci, tym lepiej.

Kornixon

Cytat: wodny w Marzec 31, 2015, 09:55:55 PM

No boss grywalny to raczej nie fajnie :/

wodny

Cytat: Kornixon w Marzec 31, 2015, 09:58:14 PM

Czemu niby? Przepraszam, ale wymyślacie. Im więcej postaci, tym lepiej. Nie wiem jak można pisać, że chciałoby się niegrywalnego bossa w bijatyce.

Poza tym boss z najnowszej odsłony na 99% będzie grywalny.

Kornixon

Cytat: wodny w Marzec 31, 2015, 10:15:49 PM
Cytat: Kornixon w Marzec 31, 2015, 09:58:14 PM

Czemu niby? Przepraszam, ale wymyślacie. Im więcej postaci, tym lepiej. Nie wiem jak można pisać, że chciałoby się niegrywalnego bossa w bijatyce.

Poza tym boss z najnowszej odsłony na 99% będzie grywalny.

No co to za boss, który jest zwykłym wojownikiem dostępnym w rosterze, czynnik ten nie ukazuje jego ogromnej potęgi skoro jest dostępny dla zwykłych śmiertelników czyli nas ;)