Aktualności:

Mortal Kombat Center - strona wraca jako archiwum.

Menu główne

Postacie: Stryker

Zaczęty przez ReVille, Marzec 11, 2011, 03:29:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ReVille

Stryker
Jedna z najbardziej kontrowersyjnych postaci MK  ;D

johnx

Nie lubię sukinsyna :P. Wkurzał mnie odrazu po pierwszym odpaleniu MK3. Specjale miał co najmniej durne. Ale i tak przede wszystkim niechęć do organów władzy - wiem, jest dobry i zły glina, ale i tak uprzedzony jestem (NKWD, MO) Coś czuję, że go nie polubię... :P :P :P

MK_FAN

Postać, która przez wielu uważana jest za niepotrzebną w serii. Dla mnie to drugie miejsce po Kabalu w historii całej serii. Uwielbiam go za świetny design (tylko MK3 i nowy MK)! Mimo tego, że używa pistoletu i granatów(co przez wielu jest karcone), to ma doskonale dobrane ciosy i bardzo duży potencjał na polu walki! POLICE BRUTALITY COMIN' UP !!! :D

Kabal i Stryker to mój Tag Team w Nowym MK ! :)

DanOrdo

Bardzo ciekawię się zapowiada postać, Niech dadzą jakiś duży GamePlay z nim.

Kano

Cytat: johnx w Marzec 11, 2011, 04:26:30 PM
Nie lubię sukinsyna :P. Wkurzał mnie odrazu po pierwszym odpaleniu MK3. Specjale miał co najmniej durne. Ale i tak przede wszystkim niechęć do organów władzy - wiem, jest dobry i zły glina, ale i tak uprzedzony jestem (NKWD, MO) Coś czuję, że go nie polubię... :P :P :P

Nic dodać nic ująć.

Gizmo94pl

Fajna postać.Z tego co zauważyłem jego x-ray zabiera chyba najwięcej życia przeciwnikowi ze wszystkich grywalnych postaci, tylko jak ktoś zauważył (Twitter Eda) jego święcenie latarką po ocza będzie bezsensu gdy będzie walczył z Kenshim.

george19966

Najwięcej obrażeń zadaje x Ray Jaxa chyba (41%) Strykera (38%)

wawdo

Według mnie jest słaby, ale pistolecikiem świetnie się spamuje >:D.

Infern

Jedyna postać która może wykończyć sub bossów nawet bez kombinacji. : P

Grodek118

sla

Stryker jest zajebisty. Szkoda, że dopiero w MK3 się pojawił. Lubię nim pogrywać w MK9.

joleke22

Najsilniejszy EX ma Jax I Kano, Stryker jest dość dziwną klasą ale potrafi mocno przycisnąć niczym baraka

wawdo

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale w pierwszym fatalu jak odstrzeli te 3/4 łba to widać jak język (trupa) lata . NAAAAJS!!!

sla