Garść nowości z E3!

Zaczęty przez davidkoz, Czerwiec 16, 2010, 08:08:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mateuka

@Bodzio. Mozliwe ze to jest tylko taka pomoc dla nas i ze takie cos ze go widac jak go nie widac bedzie tylko w walce z przeciwnikiem komputerowym a na 2 playerow juz tego nie bedzie ;) tak mi sie wydaje :)

-Luna-

Cytat: Bodzio w Czerwiec 20, 2010, 07:12:57 PM
Świetny gameplay. Jedna rzecz mi tylko nie pasuje: widać Reptile'a... gdy go nie widać ;) Jeśli tak zostanie to cios będzie bezużyteczny.

To tak mniej więcej jest jak z Arakune w BlazBlue i wierz mi, takie znikanie mimo, że widoczne potrafi narobić zamieszania;) Przy szybszych akcjach nie wiesz po prostu co się dzieje.

Bodzio

Trochę pomaga, ale ja podczas gry raczej nie będę tego używał. Wolę zniknąć całkowicie :)

davidkoz

nie będziesz używał? to znaczy, że kupisz np PS3?

-Luna-

Hahahaha Bodzio potwierdził:p

Bodzio

Łapiesz za słowa ;) Niech będzie 'jeśli będę grał'.

Ale koniec offtopu, powrót do tematu :]

-Luna-

A do kogo do teamu dołanczasz:p?

A tak kończąc OFFTOP.

Nie długo Lipsk, liczycie na nowy build i możliwość zagrania dla dziennikarzy?

davidkoz

No w Lipsku jeśli się pojawią to nie sądzę, aby zmieniali przynajmniej dostępne postacie, chyba, że do tego czasu sami nam ujawnią kilka z nich, ja chciałbym lecieć do Niemiec na te targi, jeśli byłby ktoś chętny lecieć ze mną niech mi da znać  ;)

-Luna-

Ja nie wiem czy tam wpuszczają "cywila". Poza tym nawet jeśli nie będzie nowej wersji, to może będzie do ogrania dla dziennikarzy już.

Mat

Cytat: -Luna- w Czerwiec 20, 2010, 10:58:03 PM
Ja nie wiem czy tam wpuszczają "cywila". Poza tym nawet jeśli nie będzie nowej wersji, to może będzie do ogrania dla dziennikarzy już.
Kiedy by miały być te targi?

-Luna-