Top 10 Fatality oraz nowe postaci w nadchodzącym MK

Zaczęty przez robaczek, Sierpień 03, 2010, 07:48:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

robaczek

Na GameTrailers  pojawiła się lista najlepszych wykończeń z serii Mortal Kombat. Wzięte zostały pod uwagę gry od czasów Mortal Kombat 1 po MK: Saholin Monks. Link poniżej:

http://www.gametrailers.com/player/702288.html

10. Reptile - Face Eat (Mortal Kombat 4)
9. Quan Chi - Leg Rip/Beat (Mortal Kombat 4)
8. Dairou - Rib Rip (Mortal Kombat: Deception)
7. Cyrax - Trash Compactor (Mortal Kombat: Deadly Alliance)
6. Kano - Skeleton Rip (Mortal Kombat 3)
5. Baraka - Stab Lift (Mortal Kombat 2)
4. Scorpion - Spear/Head Rip (Mortal Kombat: Deadly Alliance)
3. Johnny Cage - Nut Punch Combo (Mortal Kombat: Shaolin Monks)
2. Liu Kang - Dragon Morph (Mortal Kombat 2)
1. Sub-Zero - Spine Rip (Mortal Kombat)

Natomiast niemiecki X-Box 360 magazyn potwierdził kolejne dwie postacie, które ukażą się w nadchodzącym Mortal Kombat, a będą nimi Cyrax oraz Kano. US PlayStation Magazine z kolei potwierdził, że kolejnymi postaciami jakimi będziemy mogli zagrać to Sonya, Liu Kang, Jax oraz Smoke.

Piekielny Scorpion

Fajny ten ranking fatalit ale ja bym fatality poustawiał na innych miejscach ale cóż oni to robili fajnie że Cyrax się powinien pojawić

Martins

Ja bym z tej listy wywalił fatalę Kano ( wygląd spoko, ale pomysł..."laser" lub "serce" były lepsze), Cage'a ( leje chłopa po jajach i już wszyscy się śmieją, Torso Rip z dwójki to jest majstersztyk), a wykończenie Liu umieścił trochę niżej na tej liście. Reszta naprawdę zajebista.

Wiadomo, która wersja Smoke'a ma się pojawić?

robaczek

Biorąc pod uwagę nacisk tej części na MK2, to najprawdopodobniej będzie to Human Smoke. O ile to oczywiście prawda, że te postaci się pojawią.

Kazak

Co do fatala Sub Zero... Wyrwanie głowy jest kultowe, ale jednak fatal z deception był dużo lepszy.

Martins

Cytat: Kazak w Sierpień 04, 2010, 07:44:59 PM
Co do fatala Sub Zero... Wyrwanie głowy jest kultowe, ale jednak fatal z deception był dużo lepszy.

Też tak uważam, ale kręgosłup to jedno z lepszych wykończeń i mogło się znaleźć w tym TOP 10. W Deception bardziej podobał mi się ten z urwniem głowy i rzutem nią w ofiarę po fajnej ślizgawce do tyłu.

davidkoz

Piekielny Scorpion

To Motaro miał jakiegoś fatala a co do pierwszego miejsca zgadzam się bezgranicznie   

Martins

Wszystko oprócz fatali Tanyi uważam na tej liście za crap. Osobiście jej wykończenie mi się podoba, mimo że jest bezkrwawe (na tę listę powinny raczej trafić wszystkie "pocałunki" i wybuchy nimi spowodowane - to dopiero jest padaka). Z kolei fatal Raidena to nawet ciekawy jest, sam się wysadza przy okazji, czemu? Co do Motaro podpisuję sie pod pytaniem.

Piekielny Scorpion

Raiden sam się wysadza bo robi te kule co wykorzystał ją na Onadze w intro a tam było określane że jak ją tworzy to sam się poświęca

Zwyrol

Zabrakło rewelacyjnego fatala z MK2 w wykonaniu Kung Lao, gdzie tnie kapeluszem w pionie i postać rozpada się na dwie części.

Nie wiem co w tym rankingu robi Dairou, ale ten fatal jego jest kiepski, z Deception najbardziej brutalny i efektowny był ten Sub-Zero, gdzie zamraża postać do pasa. Podcięciem ścina w pół, a potem butem dekapituje przeciwnika. :)

johnx

ten fatal był wyrąbany, ale powinni dać fatala kung lao tego który na zwiastunie był. Zrobić można go było w mksm. Ale co do pierwszego miejsca na rankingu się zgadzam.

KopnijMnie

Ale co do rankingu tych najgorszych fatali, dziwię się czemu nie ma tu np Kung Lao i Johnny Cage z DA.
Te wykończenia wyglądały idiotycznie, a te animacje... No ale cóż, chociaż programistą nie jestem ale mogli by coś lepszego wymyślić. ;D