Zapowiedź kolekcji Mortal Kombat już dzisiaj?

Zaczęty przez Hanzo Hasashi, Luty 15, 2011, 05:17:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hanzo Hasashi

Wysłany: Dzisiaj 15:43   Zapowiedź kolekcji Mortal Kombat już dzisiaj?   
Przed Wami kolejna część niepotwierdzonych informacji dotyczących planów wydania przez Warner Bros kompilacji ochrzczonej mianem "Mortal Kombat HD Arcade Kollection". Z najnowszych doniesień wynika, że owa kolekcja... już dzisiaj doczeka się oficjalnej zapowiedzi. Co więcej, miałaby ona trafić na sklepowe półki już w ciągu najbliższych kilku tygodni!
Premiera kompilacji, rzekomo planowana jest na marzec bieżącego roku. Grafika w grach wchodzących w jej skład miałaby zostać poddana skomplikowanej obróbce, po to, by mogła sprostać dzisiejszym standardom. Ponadto, na płycie miałoby się znaleźć demo najnowszego Mortal Kombat, stanowiącego reboot serii.
Do momentu, w którym Warner albo Netherrealm Studios zajmą oficjalne stanowisko w tej sprawie, polecam włożyć powyższe rewelacje między bajki. Niemniej, w każdej bajce jest ziarenko prawdy, więc bądźcie czujni!

Źródło: www.ps3site.pl

Dodam od siebie,że bardzo czekam na tą komplikację  Wszystkie Mortale na ps3:P Brakuje jedynie MK T,ale to mam na N64(troche pad dziwny,ale do ogarnięcia) Co sądzicie Panowie? Demko new MK dodatkowo! Więc warto kupić.

Eric Draven

Ta gra tak zryła mi baniak,że kupię tę kompilację dla samego dema,oczywiście jeśli to wszystko o czym się spekuluje okaże się prawdą

Semek

Cytat: Eric Draven w Luty 15, 2011, 05:27:59 PM
Ta gra tak zryła mi baniak,że kupię tę kompilację dla samego dema,oczywiście jeśli to wszystko o czym się spekuluje okaże się prawdą

Demo demem, pierwsze trzy mortale w poprawionej szcie graficznej i jakości HD. Ja łykam jak pelikan.

Raven821

Swoją drogą twórcy idą w ślady Street Fightera,bo przecież oni również wydali drugą część tej bijatyki w jakości HD.Niemniej jednak ostro się napaliłem na tego Mortala i powiem Wam że nawet bardziej niż na 9 część odsłony,bo co jak co ale to w końcu klasyk  :).Mam tylko nadzieję że spekulacje te okażą się prawdziwe  ;D