Pełnometrażowy film Mortal Kombat w 2013

Zaczęty przez Dumian, Październik 01, 2011, 07:31:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KaroxPL

Grodek118

Semek

Cytat: Grodek118 w Listopad 27, 2011, 11:14:33 PM
Twoja wyobraźnia mnie dobija.

Patryczku nie musisz być taki arogancki. Wyluzuj bicepsy, bo się strasznie spinasz ;)

johnx

Potwierdzam.

A tak w ogóle to skąd wziąłby się pół człowiek - pół krokodyl? [pytanie retoryczne bo wolę nie wnikać xD]

Grodek118

Cytat: Semek w Listopad 27, 2011, 11:27:55 PM
Cytat: Grodek118 w Listopad 27, 2011, 11:14:33 PM
Twoja wyobraźnia mnie dobija.

Patryczku nie musisz być taki arogancki. Wyluzuj bicepsy, bo się strasznie spinasz ;)

Semek moja wina, że jego pomysły i domysły mnie niszczą od środka ?

johnx

Jak to śpiewa bodajże Mika [zresztą utwór do niczego] - 'Relax! Takie it easy!'... :P

KaroxPL

A powiedz kogo Repitile ma głowę jak nie jaszczurki to Krokodyl zostaje

johnx

W sumie jeszcze głowę węża mógły mieć... Ale i tak najlepsze (choć i tak nieidealne xD) realne rozwiązanie dali w MK Legacy...

Adept

Reptile to obcy gatunek stworzony na potrzeby Mortal Kombat z humanoidalną głową węża. Więc odzwierciedlenie go w naszym rzeczywistym świecie jako człowieka z przyszytą twarzą krokodyla jest niemądre i wręcz niepotrzebne. Jeżeli coś jest nadnaturalne i fantastyczne, to nie widzę potrzeby urealniania tego na siłę.

Anevis

2013 już wkrótce, obym się nie zawiódł na filmie. Chciałbym dobrze wykonane stroje i aby zbytnio nie odbiegała całość od gry! Ma ktoś jakieś lepsze info  ??? ?

sla

Ale o tym pisali już dawno, więc nie wiem czemu teraz to jest postrzegane jako wielka nowość??