Aktualności:

Zamiast shoutboxa Discord PFMK

Menu główne

INJUSTICE 2

Zaczęty przez Filx, Czerwiec 11, 2016, 11:29:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kornixon

Gor0

Odświeżam Injustice na steam.  Ktoś chętny na spary?

PurpleRain

obejrzałem story. Przyjemna, niewymagająca rozrywka
[spoiler]ale z Supermana znowu zrobili badassa bez serduszka. Brainiac najpotezniejszy stwór ever rozjebany w sekunde. Bane dostał wpierdziel chyba 3x, Scarecrow też, Deadshot podzielił również rolę Errona Blacka. Ogólnie no niewykorzystany potencjał 'złych' i za dużo mordobicia między 'dobrymi'. Pranie mózgu ftw. Wiem, wiem. Czepianie dla samego czepiania.[/spoiler]
Na pewno lepsza niż tragiczne MKX

Gor0

Generalnie w tych historiach każdy dostaje wpier od każdego. Batman v Wonder Woman?  Harley v Swamp Thing? Canary v Grodd?

Kornixon

Nie przepadam za Injustice, ale kocham Mortal Kombat... I wiem że NR przeniesie sporo dobroci do kolejnej edycji Smoczego Turnieju.
Przede wszystkim musi to być grafika, bo w Injustice jest arcymistrzowska, a ta mimika twarzy... mmmm...
Kilka rozwiązań ze story mode'a też by się przydało, szczególnie te z wyborem wojownika... darował bym tylko to ostanie if you know what I mean... ;)

System Gearsów też jest bardzo ciekawy i mogliby go przenieść do MK w ciut zmodyfikowanej formie.
Masa dialgów między postaciami... To jest sprawa którą lubię.
Kreatywne Superki i Victory Pose'y zwiastują nad dobre Xray'e i Fatale.
Średnia, ale bardzo filmowa propozycja Story Mode fajne się wpisuje. Story z Injustice ogląda się jak niezły film. Stroy w MKX jeszcze nie było swoistym filmem, brakowało kilku technicznych kwestii, a tu mamy wszystko ładnie dopięte.

Troszkę chaotycznie mi to wszystko wyszło, ale niech już będzie. Trzeba jakiś post na forum dodać ;D

Filx

Może jestem dziwny, ale mechanika Injustice podoba mi się bardziej niż w Mortalu, mimo że gigantycznej różnicy nie ma.
Fabuła też wyszła im zdecydowanie lepiej niż w MKX.
Widać, że w NRS uczą się na swoich błędach i starają się poprawiać.

Grodek118

No i mamy oficjalny zwiastun Red Hooda https://www.youtube.com/watch?v=rCh1GnbPoGU
Jaram się niczym norweskie kościoły

EDIT: Teraz doszedł teaser dla Sub-Zero https://www.youtube.com/watch?v=7lm42o1MhVQ

ender

Pewnie nikogo to specjalnie nie obchodzi (mnie w sumie też nie za bardzo), ale widzieliście Fighter Pack 3?

Co jak co, ale konformistami to tam w NeherRealm Studio to nie są :D