Jeszcze tu zagramy Ermaciem, Reptilem i Smokiem- I'm calling it now
Oj jak bardzo chciałbym, żebyś miał tu rację. To są takie najbardziej oczywiste wybory jeśli chodzi o to 'kto z fan favów jeszcze nie znalazł sobie tutaj miejsca'. Plus cyborgi oczywiście.
Damn, ogólnie jak tak patrzę sobie na ten roster teraz chłodnym okiem, to wychodzi na to, że jest to (o kurwa to będzie strong statement) najlepszy roster w historii Mortal Kombat. Z zaznaczeniem, że jebać gości i ich nie liczę.
No bo patrząc na moje osobiste preferencje i zestawiając roster na zasadzie tierów, co teraz jest modne, wychodzi mi takie coś:
TIER S+ Rain, Scorpion, Mileena
TIER S Fujin, Jade, Frost, Kotal Kahn
TIER A+ Nightwolf, Erron Black, Noob Saibot, D'Vorah, Kollector, Sub-Zero, Kabal, Skarlet, Geras, Kitana
TIER A Sheeva, Baraka, Kung Lao, Sindel, Cassie Cage (tak, ja ją nawet lubię

), Shang Tsung, Liu Kang, Johnny Cage
TIER A- Shao Kahn, Kano, Raiden, Sonya
TIER B Jax, Jacqui (gdyby tylko 1 osoba z tej dwójki była w rosterze, to automatycznie wskakuje tier wyżej)
TIER GÓWNO OBESRANE Cetrion
Więc serio wygląda to kozacko.
Gdyby dodać do tego jeszcze Ermaca (luźno tier S), Reptile (S/A+) i Human/Ninja Smoke (S) to byłoby coś w stylu: O JA PIERDOLĘ
Do tego Cyrax (A+) i Sektor (S) to już orgazm na maxa
W sferze marzeń pozostają wtedy jedynie: Havik (A+), Quan Chi (A+), Tanya (A+), Kenshi (A+) i Reiko (A+), ale to już jest proszenie o zbyt wiele

Kurde, jak ja lubię pisać na tym forum xD