'

Aktualności: Nowy adres forum: http://mk.honmaru.pl

Autor Wątek: UMK3 Arcade na PS2  (Przeczytany 5140 razy)

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • W?a?ciciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« dnia: Listopada 21, 2006, 12:37:39 pm »
Wiecie jak odblokowa? w Ultimate MK3 na PS2 (Arcade wydane do Premium MKA) postacie ukryte?? Wiem ?e pewnie nikt nie odpowie, ale sprubowa? zawsze mo?na  :wink:

Offline Annihilator

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 140
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 23, 2006, 12:40:20 am »
Zrób tak. Wybierz smoke od razu wci?nij i przytrzymaj TY?+HP+BL+RUN+HK i pu?? dopiero jak zniknie napis fight. Smoke powinien wybuchn?c i pojawi sie human smoke. A czy w tej wersji UMK3 sa na ekranie wyboru postaci 3 metalowe smoki po ?rodku? Je?li tak to pisz napisze wtedy jak odblokowac Ermaca, Mileene i Classic Sub Zero.
REGGAE!

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • W?a?ciciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 23, 2006, 08:09:35 am »
Tak  (wersja ARCADE) sa 3 loga smoka na srodku. Kodzik na Smoke dzia?a :)  Poprosz? na Sub-Zero i Ermaca :wink:

Offline Annihilator

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 140
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 24, 2006, 09:18:49 am »
A przosz? bardzo :D 1. Musisz przegra? walke w trybie dla jednego gracza i nie kontynuowa? 2. Pojawi sie kod do wpisania (co? w stylu kombat kodes tylko wiecej okienek) i odliczanie od 9 do 0. 3 Musisz szybko dzi?a? najlepiej z koleg? (ja na MAMAE zrobi?em sam :P) kody to (podaje od lewej do prawej musisz wciskac odpowiedni klawisz odpowiadajacy za dana kratke i zmienia? symbole smoka)  Player 1: HP-4, LP-2, BL-3, LK-4, HK-1 Player 2: HP-1, LP-4, BL-3, LK-2, HK-4  - odblokuje Ermac`a,  Player 1: HP-5, LP-1, BL-8, LK-3, HK-8 Player 2: HP-5, LP-1, BL-8, LK-3, HK-8  odblokuje Classic Sub-zero. A Mileeny nie chcesz  :lol: Bo te? znam?
REGGAE!

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • W?a?ciciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 24, 2006, 10:28:55 am »
Cytat: "Annihilator"
A Mileeny nie chcesz  :lol: Bo te? znam?


Jak to Mileeny, nie ma Mileeny w Ultimate MK3, Jak znasz kodzik to podaj :?:

Offline Annihilator

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 140
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 24, 2006, 11:01:44 am »
Cytat: "Maniak"
nie ma Mileeny w Ultimate MK3

Oczywi?cie, ?e jest :) Player 1: HP-4, LP-2, BL-2, LK-6, HK-2 Player 2: HP-4, LP-2, BL-2, LK-6, HK-2 - zobacz jej fatal z gwo?d?iami :D
REGGAE!

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • W?a?ciciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 24, 2006, 11:40:03 am »
Stary niestety jestem w pracy i nie moge teraz, zobaczy? ale ja calkowicie zapomnia?em ?e Mileena jest w Ultimate, a? mnie to zdziwi?o bo mortalem nie zajmuje si? od wczoraj. Sam robi?em t? posta? na swojej stronie a poprostu zapomnia?em, hehe Dobra pami?? ale krotka :wink:
http://mortalkombat.cba.pl/milu.htm

Ok a wiesz jak odblokowa? Shao-Kahna i Motaro w UMK3 na konsoli GENESIS??

Offline papa_snejk

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 307
    • Zobacz profil
    • GOLDEN AXE CORNER
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 24, 2006, 12:46:10 pm »
ja wiem :)
jak masz menu to wstukujesz z pada
c,-->,a,<--,a, góra (2 razy)
jak nie wchodzi to próbuj do skutku, (trzaba szybko)
pojawi sie cheat menu i tam sie to gdzies wybiera (ale motarem i shao mozna grac tylko na versusie :(
samurai shodown 4 ever

Offline PR77

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
    • http://www.hppc.cxt.pl/
Re: UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 28, 2006, 12:39:51 pm »
Czy tylko wersja Premium gry Mortal Kombat Armageddon na PS2 posiada Ultimate MK3 ? Nie mam jej w Extrasach :( Jest inne rozwi?zanie aby jako? j? odblokowa? ?

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • W?a?ciciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 28, 2006, 01:33:37 pm »
GRA  UMK3 JEST TYLKOW WERSII PREMIUM (NTSC)

Offline PR77

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 7
    • Zobacz profil
    • http://www.hppc.cxt.pl/
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 28, 2006, 02:28:04 pm »
Cytat: "Maniak"
GRA  UMK3 JEST TYLKOW WERSII PREMIUM (NTSC)


Wielkie dzi?ki!!! Ale czy w wersji NTSC jest ona dost?pna od razu?

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • W?a?ciciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 28, 2006, 03:05:58 pm »
TAK JEST ODRAZU GRA

Offline Sicku

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 201
  • Płeć: Mężczyzna
    • Zobacz profil
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 28, 2006, 07:43:39 pm »
Cytat: "Maniak"
GRA  UMK3 JEST TYLKOW WERSII PREMIUM (NTSC)


i tylko na platformie ps2  :cry:

Offline Maniak

  • Moderator Globalny
  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 915
  • Płeć: Mężczyzna
  • W?a?ciciel strony mkpl
    • Zobacz profil
    • Mortal Kombat Polska
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 28, 2006, 07:58:45 pm »
Na X-boxa te? jest tylko jako ONLINE

Offline papa_snejk

  • U?ytkownik
  • Wiadomości: 307
    • Zobacz profil
    • GOLDEN AXE CORNER
UMK3 Arcade na PS2
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 28, 2006, 08:57:27 pm »
zebym nie sklamal, chyba nie jako czesc mka
samurai shodown 4 ever